Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 23 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de trouwjurk van Kourtney Kardashian

Gisteren was het eindelijk zover: de grote bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker vond plaats in Italië. Al hun familie en vrienden waren aanwezig en de locatie was adembenemend mooi. Toch hebben fans natuurlijk wat puntjes van kritiek en het heeft alles te maken met de trouwjurk van Kourtney Kardashian.

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Hoewel Kourtney Kardashian en Travis Barker nog niet superlang bij elkaar zijn, is het stel verliefder dan ooit. Ze hebben in elkaar een soulmate gevonden en dit moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Het stel had daarom niet één, niet twee, maar drie (!!!) bruiloften. Zo trouwde Kourtney en Travis na de Grammy Awards in Las Vegas en bezegelde ze hun liefde officieel in Santa Barbara.

Nu was het afgelopen weekend weer raak, want Kourtney en Travis stapten dit keer in Italië in het huwelijksbootje. Dit deden ze in Portofino, Italië en de trouwlocatie zag er prachtig uit. Natuurlijk was iedereen ook razend benieuwd naar de kleding die iedereen op de bruiloft zou dragen en dat stelde niet teleur. Toch zeggen fans allemaal hetzelfde over de trouwjurk van Kourtney Kardashian.

Fans denken dat Travis Barker eigenlijk naar Calabasas verhuisde om met Kim Kardashian te daten

Trouwjurk

De eerste keer dat Kourtney en Travis gingen trouwen droeg de realityster een gele top en een zwarte broek en leren jas. Bij de tweede gelegenheid was ze te zien in een korte witte jurk met een eenvoudige sluier. We kunnen dus wel zeggen dat we grote verwachtingen hadden voor de trouwjurk die ze in Italië zou gaan dragen.

Gisteren was het zover en we zaten allemaal op het puntje van onze stoel. Helaas viel de trouwjurk van kourtney Kardashians volgens fans flink tegen. De 43-jarige realityster droeg in Portofino een korte witte jurk van Dolce and Gabbana. Het bekende Italiaanse modehuis kleedden niet alleen de bruid en bruidegom, maar ook het complete huwelijksfeest.

Reacties

Op Twitter laten fans precies weten wat ze van de jurk van Kourtney vinden en ze zijn niet echt positief. Zo schrijft een fan: “I’ll forever be upset that kourtney kardashian wasted her wedding look for her mans esthetic. I was ready for a huge wedding and beautiful wedding dress and she gave nothing.”

Andere fans schrijven: “Kourtney Kardashian’s veil is 10/10 but… that dress. I, I simply require her to be placed in prison immediately”, “I saw Kourtney Kardashian’s wedding veil and it looked magical and it gave me high hopes for her dress only for her to turn around and look like THIS? Wtf is this rag?” en “let’s just pretend front of Kourtney Kardashian dress doesn’t exist.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.