Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Fashion 23 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kate Middleton is gespot in dé trendkleur van nu: zuurstokroze

De leden van de Britse Royal family weten als geen ander hoe zij ons versteld moeten doen staan met hun iconische fashion-looks. Waar prinses Diana misschien wel het grootste mode-icoon van de 20e eeuw was, hebben wij tegenwoordig Meghan Markle en Kate Middleton die ons trakteren op fashion-inspiratie. Ook dit keer is het weer raak: Kate Middleton is gespot in een prachtige, jaloersmakende roze jurk in een van de trendkleuren van 2022 en het is alles wat je vandaag wilt zien.

Wauw!

Koninklijk bezoek

Prins William en Kate zijn op dit moment bezig met hun royal tour in het Caribisch gebied om het platina jubileum van Queen Elizabeth te vieren. Een receptie bij de Maya ruïnes, georganiseerd door de gouverneur-generaal van Belize, was het eerste avondevenement van Kate en William’s royal tour.

Ondanks het feit dat Prins William degene was die een toespraak gaf op dit evenement, ging alle aandacht naar zijn vrouw Kate. Zij werd namelijk gespot in misschien wel één van haar meest glamoureuze looks ooit.

Kate in zuurstokroze

Tijdens de receptie schitterde Kate in een glinsterende, zuurstokroze avondjurk van het Britse label The Vampire’s Wife. Van deze prachtige kleur lijken fashion designers maar geen genoeg te krijgen. Op de catwalk kwam deze knalroze tint namelijk vaak voorbij.

Karwai Tang/WireImage

De hertogin maakte haar look af met een traditionele Maya-handtas met borduursels, als eerbetoon aan de setting waar het evenement plaatsvond. Verder droeg Kate prachtige statement oorbellen en hakken van Jimmy Choo.

Twitter

Op Twitter gaan fans los over de prachtige roze jurk van Kate. Twitter-gebruikers plaatsen razend enthousiaste comments over haar look. Zo zeggen gebruikers “Ok I am OBSESSED with this dress 😍” en “This dress is just stunning from all angles ✨🎀✨”.

Wij vinden deze look van Kate prachtig en zijn hierdoor geïnspireerd om ook een zuurstokroze-item aan onze garderobe toe te voegen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.