Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 6 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian legt uit waarom zoveel ‘knappe vrouwen’ vallen voor Pete Davidson

De romance tussen Kim en Pete is al een tijdje over, maar de liefde is nog niet weg. De manier waarop Kim over Pete praat is nog altijd erg liefdevol. Tijdens een aflevering van The Kardashians bespreekt Kim haar liefdesleven met haarstylist Chris Appleton en MUA Mario Dedivanovic. en legt uit waarom zoveel ‘knappe vrouwen’ vallen voor haar toenmalige vriend Pete Davidson.

Kim krijgt vaak commentaar dat zij veel aantrekkelijker was (en is) dan Pete. Aantrekkelijk zijn is iets subjectiefs, maar toch legt Kim even uit waarom vrouwen vallen voor Pete.

Kim Kardashian legt uit waarom zoveel ‘knappe vrouwen’ vallen voor Pete Davidson

Toen dit gesprek plaatsvond was de relatie tussen Kim en Pete nog aan. Ze was in Milaan aan het shoppen en besloot een cadeau voor Pete mee te nemen.

Niet alleen vond Kim een cadeau voor Pete, maar ze gaf de kijkers ook een beetje inzicht in hoe ze tegen de datinggeschiedenis van Pete aankeek, die vol celebs zit zoals Phoebe Dynevor, Ariana Grande en Kaia Gerber.

“Pete has the best heart,” zegt Kim tijdens de aflevering. “I feel like people they have this like idea of him that he dates all these hot girls. And he does. But he’s just the sweetest, most thoughtful person.”

Uiteindelijk neemt Kim een baseball hat voor Pete mee. Dit alles vond plaats in februari, toen Kendall de show van Prada liep in Milaan. En sindsdien is de staat van Pete en Kim’s relatie, die negen maanden duurde, flink veranderd. In augustus kwam het nieuws naar buiten dat Kim en Pete een punt hadden gezet achter hun relatie, omdat ze te ver van elkaar verwijderd waren en het daardoor niet lekker werkte.

Een bron vertelt aan E! News“They found that the long distance dynamic and their demanding schedules made it really difficult to maintain a relationship.” Er schijnt verder niks geks gebeurd te zijn en ze gaan op een goede manier uit elkaar. De bron vertelt dat ze ook nog steeds veel voor elkaar voelen: “They a lot of love and respect for each other.” Dat is dan toch wel weer fijn.

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.