Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner geeft een eigen draai aan de French manicure en dat willen wij ook

De Kardashian-Jenner familie bestaat uit allemaal mode-iconen. Niet alleen de oudere Kardashians kunnen er wat van, maar ook de Kardashian-kinderen laten zien dat ze een steeds groter gevoel voor mode krijgen. Toch is Kendall Jenner een echte go-to op het gebied van de nieuwste trends en dit bewijst ze opnieuw op Instagram. Ze plaatst namelijk een Instagram-verhaal waarin ze laat zien dat ze een eigen draai heeft gegeven aan French manicure-nagels.

Wij zijn helemaal obsessed.

Kendall Jenner

We kunnen altijd terecht bij Kendall Jenner als we opzoek zijn naar een dosis inspiratie. Zoals we allemaal weten is Kendall een topmodel en dit zorgt ervoor dat ze dagelijks omringd is met de nieuwste trends. Dit is ook terug te zien in haar kledingstijl, want het model zorgt er voor dat ze er tiptop bijloopt.

Zo zijn we nog steeds compleet obsessed met haar Met Gala-outfit en was ook haar Halloween-outfit een van onze favorieten dit jaar. Toch zijn fans het niet altijd eens met haar keuzes. Fans haalden namelijk eerder dit jaar uit naar het model door de jurk die ze droeg op de bruiloft van haar beste vriendin. Toch laat Kendall Jenner nu opnieuw zien dat ze het helemaal heeft begrepen, want fans gaan compleet los om haar nieuwe manicure.

Groene eyeliner is dé eyelinertrend voor de feestdagen en Kendall Jenner is fan

French manicure

Als je je nagels een upgrade wilt geven, maar het toch relatief eenvoudig wilt houden, dan is Kendall Jenners nieuwe kerstmanicure precies waarnaar jij op zoek naar bent. Op 27 december plaatste ze haar nieuwste nailart-look voor de feestdagen op haar Instagram-verhaal en wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn compleet obsessed met haar nagels.

Kendall Jenner French manicure
Instagram / @kendalljenner

Ze combineert de foto van haar elegante French manicure met het bijschrift “tortoise by @lisa_kon_.” Zoals we op het Instagram-account van Lisa Kon zien, heeft de nagelstylist al eens eerder de nagels gedaan van Kendall Jenner. Zo is ze ook verantwoordelijk voor de met sterren bezaaide nagels die Kendall Jenner in 2020 droeg. “This nail design was a perfect match for her stunningly dramatic black dress from Carolina Herrera, which tapers to reveal her hourglass figure and then spread it out at her feet,” schrijft Lisa Kon.

Kendall Jenner, Hailey Bieber en Bella Hadid geven een dosis outfitinspiratie voor je volgende bruiloft

Reacties

Wij zijn duidelijk niet de enigen die compleet obsessed zijn met de nieuwe nagels van Kendall Jenner. Fans reageren namelijk massaal onder de foto van Lisa Kon. Zo schrijft een fan: “amazing lisa amazing nails!!! ❤️” en andere fans schrijven: “kendall’s xmas nails omg 😍”, “They looks gorgeous😍” en “Wooow it’s amazing 😍😍😍”

Lia Kon onthult ook de lijst met nagellakkleuren die ze heeft gebruikt om het schildpadpatroon te creëren. Alle nagellakken zijn van Lisa Kon, haar eigen nagellakmerk. Ze gebruikte de kleuren Coffee Color, Black, Beach Mood en Mimosa Plant voor de tips en Kendalls “altijd favoriete” Builder Gel voor de basis.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.