Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 16 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans halen uit naar Kendall Jenner op het Instagram-account van Khloé Kardashian

De Kardashian-Jenners zijn de laatste tijd ontzettend vaak in het nieuws. Niet zo gek, want er gebeurt ook ontzettend veel in hun leven. Zo waren ze dit weekend aanwezig bij de bruiloft van Simon Huck en Phil Riportella. Nu halen fans uit naar Kendall Jenner op het Instagram-account van Khloé Kardashian en het heeft alles te maken met haar outfit.

Fans zeggen allemaal hetzelfde.

De Kardashian-Jenners

Het internet ging al compleet los om Kim Kardashian en Kourtney Kardashian op de bruiloft van Simon Huck. Kim gaf namelijk een speech en bespotte hierin zichzelf en haar drie echtscheidingen en Kourtney Kardashian werd gefilmd toen zij een nogal sexy lapdance gaf aan Travis Barker. Nu gaan fans opnieuw los om een Kardashian-Jenner en dat is deze keer Kendall Jenner. Ze hebben namelijk wat opmerkingen over de outfit van Kendall.

Het is niet de eerste keer dat fans uithalen naar Kendall Jenner om haar bruiloftoutfit. Ze was vorige week namelijk ook aanwezig bij de bruiloft van haar beste vriendin Lauren Perez en fans waren niet onder de indruk van haar outfit. Die was namelijk ontzettend sexy en fans vroegen zich af hoe Kendall deze jurk ooit had kunnen kiezen voor een bruiloft. Nu gaan fans opnieuw los over de bruiloft outfit van Kendall Jenner, maar deze keer gaat het om haar outfit voor de bruiloft van Simon Huck en Phil Riportella.

Kendall Jenner bruiloft outfit
Instagram / @kendalljenner

Bruiloft outfit

Khloé Kardashian deelde verschillende foto’s van de bruiloft van Simon Huck en Phil Riportella op haar Instagram-account. De nieuwste Instagrampost van Khloé is een groepsfoto van haar met Travis en Kourtney, Steph Shepherd en Larry Jackson, Malika Haqq, Kendall Jenner en Hailey Bieber. Fans vinden de outfit van Kendall Jenner dit keer niet te sexy, maar zeggen dat Kendall Jenner de opdracht totaal niet heeft begrepen. Op de foto is namelijk te zien dat iedereen – behalve Kendall Jenner – zwart draagt en fans snappen niet goed waarom.

Zo schrijft een volger: “Everyone fire but Kendall didn’t get the assignment.” Andere fans schrijven: “Did Kendall miss the black memo?” en “Why didn’t Kendall get the black memo.” Nu moeten we eerlijk zijn: ondanks dat Kendall geen zwart draag ziet ze er nog steeds fantastisch uit. Het kan natuurlijk zo zijn dat er geen officiële dresscode was en dat dit puur toeval is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.