Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

And Just Like That: dit vindt Sarah Jessica Parker van de Sex and the City-reboot

Hoewel social media niet erg enthousiast is over de Sex and the City-reboot, zijn wij aan het genieten van And Just Like That. Wij zijn blij dat we eindelijk Carrie, Miranda en Charlotte weer kunnen volgen. Toch zijn we ook benieuwd wat de sterren zelf van de nieuwe show vinden en daar lijken we nu antwoord op te krijgen. Sarah Jessica Parker vertelt openlijk wat ze van de serie en haar costars Kristin Davis en Cynthia Nixon vindt.

I couldn’t help but wonder….

Sex and the City-reboot

In And Just Like That volgen we Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes en hun leven in New York als 50-jarigen. Zo zien we dat de gezinnen van Charlotte en Miranda opgegroeid zijn en dat Carrie haar sekscolumn heeft ingeruild voor een podcast. Helaas komen we er in de eerste aflevering van de serie erachter dat Mr. Big doodgaat en ook Samantha Jones moeten we missen in de nieuwe serie.

Gelukkig zijn er ook veel nieuwe gezichten te zien in And Just Like That. Zo speelt de serie tegenwoordig veel meer in op diversiteit en de verschillende seksualiteiten. Hoewel de meningen van fans erg verdeeld zijn over de serie lijkt het erop dat de actrices van And Just Like That ook hun mening over de Sex and the City-reboot hebben gedeeld.

And Just Like That: zoveel geld verdienen de Sex and the City-actrices per aflevering

Sarah Jessica Parker

De drie actrices waren onlangs bij een interview aanwezig en vertelden daar openhartig hun mening over de nieuwe serie. In een aflevering van HBO Max The Roundtable, onthult Sarah Jessica Parker dat ze erg emotioneel was toen ze voor het eerst hoorde van de reboot. Ook gaf ze aan dat ze niet dacht dat het echt zou gebeuren.

“I didn’t think it was going to happen,” vertelt ze met tranen in haar ogen, voordat Kristin Davis vertelt dat ze bijna haar telefoon liet vallen toen ze het nieuws hoorde. “Of course we were all excited and scared,” vertelt Cynthia Nixon, terwijl Sarah Jessica Parker toevoegt dat alles vrijwel onmiddellijk “vertrouwd” aanvoelde. Hoewel het trio geen commentaar geeft op de opvallende afwezigheid van Kim Cattrall in de serie, vertellen ze wel hoe bijzonder hun vriendschap is. “We’re very aware of the good fortune that surrounds this effort this time. To be together is really great.” vertelt Sarah Jessica Parker.

Heb jij de Sex and the City-reboot And Just Like That nog niet gekeken? In dit eerder geschreven artikel lees je hoe je de nieuwe serie in Nederland kunt kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.