Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 1 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner gaat verkleed als komkommer en het internet wordt helemaal gek

Veel Kardashian-fans vinden Kendall maar saai, maar je kunt toch niet ontkennen dat ze écht wel wat humor in zich heeft zitten. Eerder dit jaar ging ze viral na een scène in een aflevering van The Kardashians, waarin ze een komkommer probeert te snijden. Met de nadruk op probeert, want haar techniek is nogal bijzonder. Gisteren was het Halloween en waar ze eerst als een heus Toy Story-figuur verkleed ging, was het daarna de beurt aan het komkommerkostuum.

“Awwwwhhh look at this cute-cumber”

Kendall gaat als komkommer

Bijna alles wat de Kardashian-Jenner familie doet, komt op de een of andere manier in het nieuws. Laten we even terugblikken op die techniek van Kendall, want we hebben NIEMAND ooit op zo’n manier iets zien snijden. In de aflevering kijkt Moeder Kris erg bedenkelijk en kan het dan toch niet laten om de chef er nogmaals bij te roepen. Kendall probeert de situatie nog te redden door te zeggen dat de camera niet moet inzoomen omdat ze geen ‘professional’ is.

@georgettepollock

The face Kris makes when she realises she forgot to teach Kenny the basics. IM SCREAMING 😭 #thekardashians #krisjenner #kendalljenner #cuttingcucumbers

♬ Originalton – 💟🥷🏻

Kendall weet zelf natuurlijk ook wel dat ze viral ging met dit moment – en maakt daar graag een grapje van. Hoe kan je dat nou beter doen dan je als komkommer te verkleden tijdens Halloween?! Wel mét mes uiteraard, zodat het wel duidelijk is dat het een referentie is.

Ook zit Kendall nog niet zo lang op TikTok – maar heeft wel al een iconische video geplaatst. ✨it’s giving cucumber vibes✨

@kendalljenner

🔪🥒

♬ original sound – Julian Burzynski

Vriendin Hailey Bieber reageert met: “Cryin” en zus Khlóe vindt dat Kendall het beste kostuum van ‘t jaar heeft: “You win the award.” You gotta love Kendall, guys.

Throwback – Dit waren vorig jaar de beste halloweenkostuums van celebrities

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.