Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 18 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans beschuldigen Kendall Jenner van het photoshoppen van haar Coachella-foto’s

Dit weekend werd een van de grootste festivals van Amerika gehouden en heel Hollywood was aanwezig. Dan hebben we het natuurlijk over Coachella en niemand minder dan Kendall Jenner was ook op het festival. Nu beschuldigen fans Kendall Jenner ervan dat ze haar Coachella-foto’s op Instagram heeft gephotoshopt en ze zeggen allemaal hetzelfde.

Again?!?

Kendall Jenner

Als we het over de Kardashian/Jenner-familie hebben, is Kendall Jenner een zus die het minst in het nieuws komt. Toch betekent dat niet dat er geen geruchten over het model rondgaan. Zo denken fans dat Kendall Jenner in het geheim is getrouwd met haar vriend Devin Booker, door een foto die ze samen op Instagram plaatsten.

Daarnaast krijgt het model ook regelmatig kritiek op haar outfits. Zo hadden fans massaal kritiek op de outfit die Kendall Jenner naar een bruiloft droeg, maar het model kwam snel terug met een reactie. Zo vertelde het model dat haar vriendin de outfit gewoon goed had gekeurd. Nu is het opnieuw raak, want Kendall Jenner wordt beschuldigd van het photoshoppen van haar Coachella-foto’s.

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de eerste aflevering van ‘The Kardashians’

Photoshoppen

Telkens wanneer een zus van de Kardashian/Jenner-familie een foto op Instagram plaatst, gaan er photoshop-detectives aan het werk. Dit weekend was dat het geval bij Kendall Jenner, die een serie Coachella-foto’s op Instagram plaatste. De foto in kwestie is een foto die Kendall deelde van zichzelf die poseert met Hailey Bieber en Justine Sky.

Kendall jenner photoshop coachella-foto's
Instagram / @kendalljenner

Veel fans vinden het gezicht van Kendall Jenner op de foto er erg bewerkt uitzien en we moeten eerlijk zeggen: wij geven ze gelijk. Sommige fans hebben het er zelfs over dat Kendall Jenner ook het gezicht van Hailey Bieber gephotoshopt heeft op de foto. Op Reddit en Twitter wordt de photoshop-kwestie uitgebreid besproken door volgers.

Kardashian-fans zijn ervan overtuigd dat Mason Disick de naam van Kylie’s zoon heeft gelekt

Reacties

Op Reddit kwamen sceptische fans samen om de zogenaamde bewerkte foto te bespreken. Zo schrijft een fan: “She doesn’t even look like herself wtf. Please hire someone to photoshop your pictures kendall” en een andere fan schrijft: “Kendall looks like an alien in a human mask.”

Op Twitter gaan fans ook compleet los over de foto. Zo schrijven fans: “Kendall stop editing your face ffs you’re perfect as is”, “why did kendall edit haileys face so much??😕”, “Sweetie pie Kendall and her beauty queen friends think they can trick us….thats all photoshop…..makes me feel ugly” en “Kendall’s over there sporting a brand new face. I don’t know who the Barbie doll on the right is, but she at least looks human, not cgi.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.