Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 26 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner ligt onder vuur op Twitter door een bewerkte selfie-video

Kendall Jenner ligt onder vuur door een selfie-video die ze afgelopen week postte op haar Instagram Story. Fans zeggen namelijk dat de video “glitches” bevat en dat Kendall haar taille bewerkte om er dunner uit te zien in de video.

Het zal niet de eerste keer zijn dat de Kardashian-Jenners op een Photoshop-fail worden betrapt.

Kendall Jenner bewerkt selfie-video

Afgelopen week postte Kendall Jenner een video op haar Instagram Story waarin het 25-jarige model op haar knieën in een bikini voor een spiegel in de badkamer zit. Terwijl ze inzoomt op zichzelf verschijnt er een glitch in de video, waardoor haar taille ineens een stuk breder lijkt dan in de rest van de video. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij, Kendall ligt namelijk onder vuur op Twitter.

Op Twitter bespraken verschillende mensen wat ze dachten over de video van Kendall Jenner. Velen reageerden op meerdere tweets van Bolu Babalola, waarin ze haar zorgen uitsprak over de bewerkte video. In een van haar tweets schrijft ze, “… it is so dangerous and so sad because people are modifying their body based on these unrealistic expectations. Of course anyone can enhance how they like but when it is based on something that literally does not exist!! It is worrisome.”

Reacties op Twitter

Sommigen verdedigde Kendall Jenner door te zeggen dat de glitch komt doordat ze haar arm beweegt. Toch volgen velen het standpunt van Bolu Babalola en delen ze hun zorgen over de normalisering van bewerking op social media. Het is niet de eerste keer dat de Kardashian-Jenners onder vuur liggen door het bewerken (en falen) van hun foto’s op social media. Eerder gebeurde dat al bij Kim Kardashian en afgelopen week werd ook Khloe Kardashian beschuldigd van een Photoshop-fail. Kendall Jenner heeft nog niet gereageerd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.