Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Restaurants 18 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Nog geen plannen met kerst? Ga voor een feestelijk kerstdiner bij deze fijne restaurants in Amsterdam

Over precies een week is het zover: kerstmis. Je weet wel, twee dagen lang non-stop eten en wijn drinken. Heb jij nog geen concrete plannen voor de kerstdagen? Bij deze restaurants in Amsterdam kan je terecht voor een feestelijk kerstdiner.

Van een lowkey avond tot extravagant genieten.

6x fijne restaurants in Amsterdam waar je kerst wil vieren

Wacht niet te lang met het reserveren van jouw kerstdiner.

QLIQUE in de Pijp

Op kerstavond en eerste kerstdag gooit QLIQUE Amsterdam haar deuren open om samen met jou kerst te vieren. Wij gingen er deze zomer al eens langs, hoe dat was zie je in deze video.

Grieks genieten bij KAIA

KAIA is het Griekse restaurant dat Amsterdam nog mistte. Je eet hier geen gyros, maar verfijne gerechten met sterke Griekse invloeden. Special voor kerst hebben ze een 5- gangen en een 7-gangen menu samengesteld. En KAIA is naast de RAI, dus na het diner duik je gemakkelijk het Amsterdamse Winterparadijs in.

Eten met uitzicht bij SPRING

Een beetje uitpakken tijdens de feestdagen? Ga dan een hapje eten bij SPRING Café Brasserie. De gerechten op de kaart zijn heerlijk en de fantastische cocktails maken het feest compleet.

Prinselijk proeven bij De Juwelier

Een parel van een restaurant: De Juwelier in de Utrechtsestraat. Ze hebben een 5-gangen diner samengesteld van hun beste gerechten, om de feestdagen met in te luiden. Ze hebben nog een paar plekjes, dus maak snel je reservering.

Op Oost Mediterraanse wijze bij NENI

Geen zin in de klassieke Franse keuken dit jaar? Pak het dan anders aan en ga een hapje eten bij NENI. Wij gingen er laatst langs om te genieten aan de chef’s table en hier lees je hoe dat was.

Ongedwongen tafelen bij FIONA

Aan de Warmoesstraat in hartje centrum vind je restaurant FIONA, met een modern Mexicaanse keuken. Heb jij geen zin in gedoe, maar wil je gewoon gezellig delen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Loop daarna nog een rondje langs alle versiering in het centrum om je kerstavond compleet te maken.

 

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.