Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 24 dec 2021
Leestijd: 4 minuten

Single tijdens de feestdagen? Deze 8 leuke kerstfilms wil jij dan absoluut niet missen

Tijdens de feestdagen lijkt het of iedereen he-le-maal in love is en een gelukkige relatie heeft. Maar het is helemaal oké om single te zijn tijdens te feestdagen. Als je nog niet ready to mingle bent, kruip je toch gewoon lekker op de bank met een van deze leuke kerstfilms.

Single zijn tijdens de feestdagen kan moeilijk zijn, maar met deze kerstfilms komt het helemaal goed.

Kerstfilms voor als je single bent tijdens de feestdagen

De feestdagen lijken misschien niet het meest ideale moment om single te zijn, maar stiekem is het helemaal niet erg en heeft het toch ook wel een hele hoop voordelen. Denk bijvoorbeeld aan géén drama om welke kerstfilms jullie gaan kijken, want dat bepaal je gewoon lekker zelf. Deze acht kerstfilms moet jij gezien hebben.

1. Love Actually

Love Actually volgt het leven van acht gecompliceerde stellen, terwijl ze zich voorbereiden op Kerstmis. De kerstfilm werd uitgebracht in 2003 en werd een instant kerstklassieker. De kerstfilm geeft ook de boodschap dat als het op liefde aankomt iedereen problemen heeft. Maak je geen zorgen dus, you’re not the only one.

2. The Holiday

Na wat pech met de liefde te hebben gehad, ruilen een Amerikaanse (Cameron Diaz) en Engelse vrouw (Kate Winslet) impulsief huizen in voor de feestdagen. Dit leidt tot nieuwe romances die ze nooit hadden verwacht te vinden. The Holiday zal je leren dat verandering gezond is en soms alles is wat je nodig hebt om iets groots te laten gebeuren. En daarnaast is het natuurlijk een kerstfilm om van te smullen.

3. Serendipity

Twee mensen ontmoeten elkaar op een avond als ze twintig zijn: een van hen gelooft in liefde op het eerste gezicht, de ander gelooft in het lot. Je zult op een magische date gaan en elkaar nooit meer zien, maar dan steeds weer in elkaars leven terugkomen. Gescheiden door hun overtuigingen komen de twee een reeks gebeurtenissen tegen die hun lot in twijfel trekken. Just let the universe work its magic.

4. Last Holiday

Een vrouw (Queen Latifah) besluit om ten volle te leven nadat bij haar een terminale ziekte is vastgesteld. Haar nieuwe houding leidt haar naar nieuwe avonturen, geluk en mogelijk de man van haar dromen. Last Holiday zal je eraan herinneren dat het nooit te laat is om je leven te veranderen.

5. The Holiday Stone

Sarah Jessica Parker speelt in deze kerstfilm en dat is al een reden genoeg om het te kijken.Een man (Dermot Mulroney) brengt zijn vriendin (Sarah Jessica Parker) voor de feestdagen mee naar zijn familie. Ze maakt zich zorgen om erbij te horen, dus vraagt ​​ze haar zus (Claire Danes) om mee te gaan. En dan gaat het over in een ouderwetse familiedrama. Zelfs tijdens de meest onverwachte omstandigheden kun je verliefd worden op de meest onverwachte persoon.

6. Bridget Jones Diary

Dit is niet per se een kerstfilm, maar heeft zeker wat holiday vibes. Bridget Jones houdt een dagboek bij met haar nieuwe doelen voor het nieuwe jaar. Maar dat gaat lastig wanneer ze verliefd wordt op haar foute baas Daniel Cleaver én twijfelt over andere liefde Mark Darcey. Bonus, Colin Firth draagt ​​een echt glorieuze lelijke trui.

7. How the Grinch Stole Christmas

Een echte kerstklassieker is natuurlijk How The Grinch Stole Christmas. Perfect voor als je in de mood bent als je alleen maar op de bank wilt liggen en naar al je favoriete series wilt kijken. De Grinch wil gewoon alleen gelaten worden in zijn grot met zijn hond en genieten van rust en stilte. Is dat te veel gevraagd?

8. Santa Girl

De enige dochter van de kerstman besluit het familiebedrijf en een gearrangeerd huwelijk met Jack Frost te negeren. In plaats daarvan kiest ze voor haar eigen avontuur en besluit ze om naar de universiteit te gaan, waarbij ze de hulp inroept van haar goede elfvriendin Cassie Claus. Deze hilarische kerstfilm wil jij zeker niet missen.

Lees ook: De kerstfilm die jij moet kijken volgens je sterrenbeeld

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.