Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 11 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Khloé en Kim Kardashian shinen in matchende bikini’s op de verjaardagstrip van Khloé

Khloé Kardashian is 38 geworden! En dat vierde zij met haar familie op de Turks- en Caicoseilanden. Zij en zus Kim Kardashian poseren in een matchende bikini en verwijzen daarmee tevens naar een gedenkwaardig KUWTK moment.

Twinning is winning with Khloé

Holy moly, wat hebben deze twee vrouwen toch een killerbody’s. Eerder gingen de geruchten dat hun grote billen tot de verleden tijd behoren. Deze zouden flink ‘gereduceerd’ zijn. Oordeel zelf.. Anyhow, de post op de tijdlijn van de vrouwen verwijst naar het moment waarop Kim haar diamanten oorbel verloor. Onder Khloé’s foto staat: “We are still looking for that damn diamond #KampKoko”.

Op de foto is te zien hoe de zuster poseren in sexy matchende bikini’s in de zee. Zowel Kim als Khloé deelden allebei de foto op hun Instagram tijdlijn. De string bikini’s laten weinig aan de verbeelding over.

Throwback

Weet je nog de aflevering op KUWTK waarin Kim haar diamanten oorbel verloor? Haar toenmalige vriend Kris Humphries gooide haar in het water tijdens een familie vakantie naar Bora Bora. Kim brak in tranen uit omdat haar dure oorbel letterlijk en figuurlijk te water ging. Kourtney haar reactie op het moment destijds was memorabel. Zij zei: ”Kim, er zijn mensen die sterven.”

Even later in de aflevering vindt Kylie Jenner de oorbel en geeft deze aan Kim. “Het was behoorlijk diep, maar er waren niet veel golven.” Aldus Kylie.

Zij zei tevens: ”Ik dook flink in het zoute water, dus het deed pijn om mijn ogen te openen. Maar ik opende gewoon mijn ogen, keek om me heen en ik zag iets glinsteren. Ik zwom helemaal naar beneden. Ik raapte het op en het was de glanzende diamant! Ik vond het letterlijk in twee minuten.” Eind goed al goed dus.

Zo te zien heeft de fam een heerlijke vakantie gehad en zien de zusters er zoals altijd bizar goed uit.

Dit zijn de bikinitrends die we aankomende zomer overal zullen gaan zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.