Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 19 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Heeft Kim Kardashian haar beroemde Brazilian butt lift en heupimplantaten verwijderd?

Als de Kardashians ergens bekend om staat, dan zijn het wel hun figuren. Vooral de heupen en taille van Khloé Kardashian, Kim Kardashian en Kylie Jenner komen al jaren in het nieuws. Toch lijkt het erop dat Kim haar beroemde Brazilian butt lift en heupimplantaten heeft verwijderd en fans zijn in shock.

“It’s the end of an era”

Kim Kardashian

De 41-jarige Kim Kardashian is de laatste tijd weer steeds vaker in het nieuws. Dit komt natuurlijk door haar nieuwe spraakmakende relatie met Pete Davidson. De twee lijken ontzettend gelukkig met elkaar te zijn. Kim en Pete zijn nu ongeveer een half jaar officieel aan het daten en we kunnen wel stellen: niemand had deze relatie zien aankomen.

Fans waren dan ook flink in shock toen Kim Kardashian en Pete Davidson voor het eerst hand in hand werden gespot. Vooral omdat Kim onlangs in een ‘The Kardashians’-aflevering onthulde dat ze eigenlijk alleen “DTF [down to f—]” was. Toch staat Kim Kardashian niet alleen bekend om haar nieuwe relatie met Pete Davidson, maar ook door haar nogal grote BBL, maar het lijkt erop dat deze nu is verdwenen.

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over dit moment in de nieuwste ‘The Kardashians’-aflevering

Brazilian butt lift en heupimplantaten

Je hebt de foto’s vast een zeker een keer voorbij zien komen: Kim in een Dior bikini met een nogal grote kont. De foto’s gingen maanden viraal op het internet en er doken al snel geruchten op dat Kim Kardashian een Brazilian butt lift had gehad. Haar kont was namelijk van een normaal formaat getransformeerd in een grote, perfect ronde kont.

@life_in2022 #life #2022 #kim #kardashians #kimkardashian #bbl #plasticsurgery #fake #body #family #usa #fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound – life_in2022

@hothomj The skinny 90’s body shape is back🤌🏾#fyp #viral #xyzbca #bbl #kimkardashian ♬ Famous Women – Key Controversy

Kim stond dan ook jaren bekend om haar kont, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Fans denken namelijk dat Kim Kardashian haar BBL en heupimplantaten heeft verwijderd. Op TikTok wordt het nieuws uitgebreid besproken en ook op Twitter zeggen fans allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “While everyone else is getting BBL, Kim Kardashian thought it’s a best time to remove hers, 😅😅😅she knows how to set trends.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.