Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 1 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian heeft zojuist een enorm geheim onthuld over haar Instagram-feed

Khloé Kardashian heeft een heftige periode achter de rug. Net toen het weer goed ging tussen haar en Tristan Thompson – de vader van haar dochter True – werd er bekendgemaakt dat hij een andere vrouw zwanger had gemaakt. Toch laat Khloé zich niet kennen en ze plaatst geregeld de mooiste foto’s op Instagram. Nu heeft de realityster een enorm geheim over haar Instagram-feed onthuld en het verandert alles.

Niets is wat het lijkt…

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian is weer helemaal terug van weggeweest. Dat is te zien op haar Instagram, want de realityster plaatst bijna dagelijks een nieuwe foto of video op haar feed. We kunnen Khloé Kardashian dan ook wel de koningin van de Instagram-selfies noemen. Ook plaatst ze geregeld de nieuwste trends op haar Instagram-account.

Zo zagen we de Good American-oprichter onlangs met een sliced bob en onthulde haar haarstylist bij welke drie producten hij zweert. Toch krijgt Khloé op Instagram ook vaak nare reacties. Zo beschuldigen fans haar er regelmatig van dat ze haar foto’s bewerkt. Nu heeft de realityster open kaart gespeeld op Instagram, want ze onthult een enorm geheim over haar Instagram-feed.

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de verontschuldiging van Tristan Thompson aan Khloé Kardashian

Instagram-feed

Khloé plaatste vier dagen geleden een nieuwe spiegel-selfie op Instagram en zoals altijd ziet de realityster er fabulous uit. Op de foto zien we Khloé poseren in wat lijkt haar woonkamer en op haar telefoonhoesje zien we een schattige foto van haar en haar driejarige dochter True Thompson. In eerste instantie lijkt deze foto niet heel anders dan haar andere foto’s, maar toch onthult Khloé een geheim met deze foto.

Khloé Kardashian schrijft onder haar bericht namelijk de caption: “I rarely post in real time….. took this months ago.” Het kan dus zomaar zijn dat als we volgende keer een foto van Khloé op onze Instagram-feed voorbij zien komen de foto in kwestie al een lange tijd geleden is gemaakt. Taking notes!!

Reacties

Natuurlijk waren fans er snel bij om onder de nieuwe foto van Khloé Kardashian te reageren. Zo schrijven volgers: “you look so good as always koko 🙌”, “Beautiful 🔥🔥🔥🔥” en “Omg the phone case 🥺.” Een vierde volger reageert direct op de caption van Khloé en schrijft: “But what a treat when you do ❤️🔥”

Wij gaan deze Instagram-hack zeker onthouden.

Khloé Kardashian haalt uit naar een fan die beweert dat Kylie Jenner en Travis Scott uit elkaar zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.