Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 12 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans hebben op TikTok een grote bewerkingsfout in ‘Love Is Blind’ gevonden

Het lijkt erop dat Netflix-kijkers een flinke obsessie hebben met Love Is Blind. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want de serie zit vol met liefde en drama. Nu hebben fans op TikTok een bewerkingsfout gevonden in de Netflix-serie Love Is Blind en ze zeggen allemaal hetzelfde.

What?!?

Love Is Blind seizoen 2

Het eerste seizoen van Love Is Blind was twee jaar geleden al een enorm succes. We hadden dan ook niet anders verwacht dan dat ook seizoen 2 van Love Is Blind in de smaak ging vallen bij fans. Het tweede seizoen van de serie staat pas sinds 11 februari op Netflix, maar is nu al een ontzettend groot succes.

Fans kunnen namelijk niet stoppen met lachen om dit gemiste moment in seizoen 2 van Love Is Blind en ook de reünie van de serie werd goed ontvangen. Toch lijkt het erop dat de producenten van Love Is Blind ook flink hebben zitten knippen in de serie, want fans hebben op TikTok een enorme bewerkingsfout gevonden.

Fan van Love Is Blind? Dan wil je deze 8 datingshows op Netflix ook bingen

Bewerkingsfout

De scène in kwestie laat zien dat Sal en Mallory een intens gesprek hebben over hun relatie. TikTok-gebruiker karl – @straightouttaperu – vertelt in zijn video dat de bewerkingsfout alles te maken heeft met het eten op de borden van Sal en Mallory. Dit betekent dus dat er flink geknipt is in het gesprek van het stel.

“I’m convinced this whole show is cut-up clips,” vertelt Karl in zijn video. “Alright we’re watching Love Is Blind. And I want you guys to look at how much they cut this shit and you don’t even notice. So they both have full plates of food, right? Now, pay attention to the amount of food on plates. Both full…both full…hers is kinda half empty, but just wait….gone! Gone! Right there. His food is gone.” Natuurlijk keert het eten vervolgens op magische wijze nog een keer terug, wat bijzonder is, want de clip lijkt een vloeiend gesprek te laten zien. Zoals Karl zegt: “That was one fluid conversation. How did that even just happen?”

@straightouttaperu

The amount of times we will never notice 🤡 #loveisblind

♬ original sound – karl

Kijkers maken allemaal dezelfde voorspelling over het einde van Love Is Blind seizoen 2

Reacties

Het lijkt erop dat deze bewerkingsfout nieuws was voor veel fans. Ze reageren namelijk allemaal hetzelfde onder de TikTok-video van Karl. Zo schrijft een fan: “Well they’re only eating out of golden bowls next season.” Andere fans schrijven: “omg is that why they don’t eat on the bachelor”, “I’m DONE” en “omg i didn’t even notice lmaooo.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.