Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 24 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Khloé Kardashian is helemaal klaar met paparazzi die zich bemoeien met haar en Tristan Thompson

Als je een Kardashian-fan bent, heb je de afgelopen weken sowieso iets meegekregen van alle drama rondom Khloé Kardashian en Tristan Thompson. Hoewel het schandaal zich in december van vorig jaar afspeelde, konden we recentelijk in de laatste afleveringen van The Kardashians meemaken hoe de familie er precies achter kwam dat Tristan Thompson (opnieuw) vreemdging op Khloé. De NBA-speler ging vreemd op zijn 30e verjaardag met een andere vrouw, waarbij hij deze vrouw bezwangerde. Khloé’s familie en Kardashian-fans zijn daarom helemaal klaar met Tristan, behalve Khloé zelf… Althans, daar lijkt het op. Paparazzi hebben Khloé namelijk weer samen met Tristan gespot en als gevolg hiervan krijgt ze bakken kritiek over zich heen.

Khloé is daarom helemaal klaar met de paparazzi en haalt hard uit.

Schandaal Tristan Thompson

In december 2021 kwam het nieuws naar buiten dat Tristan op zijn 30e verjaardag opnieuw was vreemdgegaan. Dit was niet de eerste keer dat Tristan ontrouw was geweest aan Khloé, maar dit keer was de vrouw in kwestie zwanger geraakt. Een enorme klap in het gezicht van Khloé, die dit niet aan zag komen.

In de laatste afleveringen van Hulu’s The Kardashians, die een aantal weken geleden online kwamen, zagen we hoe de Kardashians achter Tristan’s bedrog kwamen. Kim nam contact op met Khloé, die op dat moment nog van niks wist. Vervolgens moest ze tegelijk met de rest van de wereld achter het nieuws komen. Erg pijnlijk. De hartverscheurende live-reactie van Khloé deed opnieuw veel stof opwaaien rondom het schandaal en Kardashian-fans lieten massaal op Twitter weten hoe erg ze het vinden voor Khloé.

@amkardashian

#khloekardashian #tristanthompson #fyp #fathersday #krisjenner #couple

♬ Cell – Genjutsu Beats

Fans waren daarom stomverbaasd om Khloé opnieuw met Tristan te zien, nadat er afgelopen dagen nieuwe paparazzi foto’s opdoken van het stel samen. Khloé heeft Tristan in het verleden al meerdere kansen gegeven, maar na het schandaal van afgelopen december leek het toch écht definitief over te zijn. Deze foto’s wijzen ergens anders op. Fans gaan daarom los op social media en geven hun ongezouten mening over Khloé. In de comments in de TikTok-video luidt het onder andere: “She can’t be serious”, “Here we go again”, “She’s just using True as an excuse at this point lol” en “This family starting to embarrass me AFTER THEY SWORE LAST EPISODE-“.

Fans spotten een vreemd detail in Kris Jenner’s Instagram-post voor Vaderdag

Khloé is klaar met de ‘ziekelijke’ paparazzi

Door de toenemende media-aandacht voor haar en Tristan Thompson bekritiseert Khloé nu de paparazzi voor het maken en publiceren van de reeks foto’s van het voormalige stel. “Hummmm very calculated of the paparazzi to not release photos of my other sisters and the fathers of their children Kim/Kanye [and] Kylie/Trav.” Dat reageert Khloé onder een Instagram-post van de foto in kwestie. Khloé vindt het typisch dat de paparazzi geen foto’s hebben gemaakt van haar zussen en hun mannen.

Ook op Twitter haalt Khloé uit naar de paparazzi. Op een tweet van een fan, die het niet eens is met hoe de paparazzi Khloé behandelen, zegt Khloé het volgende:

Khloé sprak zich eerder uit over de effecten die de paparazzi hebben (gehad) op haar mentale gezondheid. Ze ontwikkelde anxiety door alle haatcomments die zij iedere dag krijgt.

Verder ontkent Khloé dat zij opnieuw aan het daten is met Tristan. Volgens haar zien de twee elkaar alleen voor dochter True.

Awkward: Tristan Thompson speelt in Drake’s nieuwe clip waarin hij met 23 vrouwen trouwt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.