Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 16 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Delen ze het bed nog eens? Khloé Kardashian is open over haar seksleven met Tristan Thompson

Onlangs werden zusjes Kourtney en Khloé Kardashian aan de leugendetector van Vanity Fair gekoppeld. De Kardashians mochten elkaar eens flink aan de tand voelen, ook over de avonturen in bed. Kourtney vroeg aan Khloe of ze nog weleens het bed deelde met ex Tristan Thompson.

Spannend…

Khloé Kardashian is open over haar seksleven met Tristan Thompson

Het antwoord op de brandende vraag is een duidelijke nee. “Are you sleeping with Tristan?” vroeg Kourtney in de video van 15 december. Khloé antwoordde: “No, I am not. I’m really not.” Nadat de leugendetector bevestigde dat haar verklaring waar was, bekende Khloé “I would die if it said I was.” 

Zo dat is dus ook weer uit de lucht geholpen.

Khloé en Tristan zijn nu een jaar uit elkaar

Het is alweer een jaar geleden dat Khloé en Tristan uit elkaar gingen, toch kregen ze afgelopen zomer wel nog een kindje samen. De situatie tussen de twee is altijd al gecompliceerd geweest. Tristan heeft inmiddels wel bewezen dat hij allesbehalve trouw is, toch won Khloé haar liefde het vaak van haar hoofd – en kwamen de twee weer samen.

Het stel ging een jaar geleden uit elkaar, nadat Maralee Nichols een vaderschapsprocedure had aangespannen waarin ze zei dat Tristan de vader was van haar inmiddels 12 maanden oude zoon, Theo. De NBA-speler bevestigde later zijn vaderschap en bood zijn excuses aan aan Khloé, met wie hij verloofd was vóór de aanklacht bekend werd.

Die verloving, die werd pas veel later bekend, in het nieuwe seizoen van The Kardashians. Sinds het Jordyn Woods-drama zijn alle ogen op hen gevestigd en Tristan bewees meerdere malen dat hij niet trouw was. Ondanks dat, vroeg hij Khloé toch ten huwelijk. Kim belde Tristan na Valentijnsdag op om te vragen of hij Khloé ten huwelijk had gevraagd, waarop Tristan antwoordde dat hij dat in december al had gedaan. Khloé heeft het afgewezen aanzoek al die tijd dus verzwegen voor haar zussen. Kim vertelt:  “I asked him months later, the night after I thought it happened, and he’s like, ‘Oh, I did it months ago. She didn’t tell you guys?’”

Een relatie vol verrassingen, in a good and bad way. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.