Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 19 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

Tristan Thompson is in Mykonos met een nieuwe vrouw gespot en Twitter gaat los

Het lijkt nooit op te houden met de basketballer Tristan Thompson. Vorige week kwam namelijk het schokkende nieuws naar buiten dat hij en Khloé Kardashian een tweede kindje met elkaar verwachten. Dit doen ze via een draagmoeder en zij is al zover in de zwangerschap dat zelf het geslacht van het kindje bekend is. Toch is Tristan Thompson alweer met een andere vrouw gespot in Mykonos en Twitter gaat hierdoor compleet los.

“He doesn’t give a fuck.”

Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Het gaat al jaren slecht met Khloé Kardashian en Tristan Thompson. Dit terwijl het stel in het begin van hun relatie hartstikke gelukkig leken met elkaar. Toch duurde het niet lang voordat Tristan vreemd begon te gaan met verschillende vrouwen. Zo werd hij zoenend gespot met twee vrouwen toen Khloé Kardashian op het punt stond om te bevallen van hun dochter True Thompson.

Maar het bleef niet bij deze ene keer. Niet veel later ging Tristan namelijk ook nog vreemd met de beste vriendin van Kylie Jenner, genaamd Jordan Woods. Na dit alles leek het klaar te zijn, maar afgelopen december kreeg Tristan Thompson het ook nog voor elkaar om een vrouw waarmee hij vreemd ging zwanger te maken. Nu weten we dat op dat moment Khloé en Tristan zelf ook bezig waren met het zwanger raken via een draagmoeder… AWKWARD!!

Mykonos

Nu het nieuws naar buiten is dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson een tweede kindje samen verwachten zou je denken dat Tristan even rustig aan zou doen. Helaas is niets minder waar, want de 31-jarige basketballer is in Mykonos alweer met een nieuwe vrouw gespot. Fans zagen hem om 5 uur ‘s ochtends namelijk hand in hand lopen met een onbekende vrouw.

Dit werd natuurlijk direct gefilmd en belandde op het internet. Tristan werd afgelopen vrijdag al gespot in Mykonos toen hij aan het genieten was van de zon tijdens lunch, voordat hij doorfeestte in een club genaamd Bonbonniere. Hier was hij met verschillende vrouwen, maar hij verliet de club met een prachtige brunette.

Khloé Kardashian is te gast bij Hot Ones en onthult hoe (easy) men haar hart kan veroveren

Reacties

Het duurde natuurlijk niet lang voordat Twitter compleet los begon te gaan over dit nieuws. Zo schrijft een fan: “Tristan Thompson avoiding commitment and condoms.” Andere fans schrijven: “Tristan Thompson everytime he’s in public”, “Tristan Thompson when Khloe forgives him for the 5th time after being filmed with another woman” en “Khloe Kardashian at the red light looking at that tmz video Of Tristan Thompson holding hands With mystery woman.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.