Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Khloé Kardashian heeft nu een sliced bob en het staat haar geweldig

De Kardashians en hun kapsels: het is bijna niet bij te houden, want ze hebben iedere week een andere coupe. Zo ook Khloé Kardashian, die in principe elk soort kapsel, lengte of haarkleur kan rocken. In de loop der jaren heeft ze ons superlange lengtes laten zien (geholpen door mega XXL-extensies), sleek buns en natuurlijk zeemeermingolven. Nu serveert Koko ons een lange bob (aka lob) en dat is niet zomaar een lob.

Wij willen direct naar de kapper.

Khloé Kardashian heeft een lange bob

Khloé’s lob zit net onder haar schouders en heeft stompe uiteinden voor een afwerking die eruitziet alsof hij in één snelle hap is geknipt. Stompe kapsels werden tegen het einde van 2021 al superpopulair, mede door Khloé’s zus Kourtney Kardashian. Nu ook Khloé Kardashian met het kapsel komt lijkt het erop dat stomp afgeknipte bobs in 2022 nog groter worden.

Het kapsel van Koko werd geknipt door celebrity hairstylist Justine Marjan, die ook beelden van het nieuwe kapsel op Instagram deelde met de caption, “Koko love ✨ ✂️ and styled by me 🥰 #justinemarjanhair”. Dan even over de haarkleur van Khloé Kardashian, in de lengtes draagt ze zandkleurig blond terwijl haar aanzet een assige toon heeft die dichterbij Khloé’s eigen haarkleur ligt. Dit zorgt ervoor dat ze minder vaak voor onderhoud naar de kapper moet. In de foto’s draagt Khloé een smokey winged eyeliner, volumineuze wimpers en glanst haar huid als nooit tevoren. Ash K Holm is verantwoordelijk voor haar make-up.

Deze celebrities geven ons de dosis inspiratie voor een bob die we nodig hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.