Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Khloe Kardashian omarmt haar striae en deelt een foto op Instagram

Het hebben van striae is volkomen normaal en zelfs prachtig. Toch zijn veel vrouwen nog onzeker over striae omdat er door bepaalde beauty standards nog een taboe op ligt. Maar dat is verleden tijd als het aan Khloe Kardashian ligt, zij omarmt haar striae en deelt een prachtige foto van zichzelf in bikini op Instagram.

En zo zien we ook bij de Kardashians steeds meer echte foto’s.

Khloe Kardashian deelt striae op Instagram

Op Instagram worden imperfecties vaak zachter gemaakt, ook webshops en modecampagnes doen hier aan mee. Gelukkig horen we tegenwoordig steeds andere geluiden. Influencers posten meer ‘echte’ foto’s waarop imperfecties te zien zijn en webshops als ASOS stoppen met het weghalen van striae bij hun modellen. Als het aan Khloe Kardashian ligt, hoeven we ons helemaal niet te schamen voor wat strepen hier en daar.

Tijdens een trip naar de Turks- en Caicoseilanden ter ere van Stormi’s derde verjaardag, deelt Khloe Kardashian een bikinifoto waarop striae op haar benen te zien is. Bij de foto schrijft ze, “I love my stripes.” Natuurlijk krijgt ze veel lof voor de foto, die een goede stap richting meer body positivity maakt. Reacties als “👏🏽👏🏽 for showing them,” en “This body…!!!!!!!” staan onder de foto en ook lezen we, “Nice stripes😍” en “Yes you did! 👏🏼👏🏼”

Meer celebrities delen echte foto’s

Khloe Kardashian is niet de enige die foto’s van haar striae deelt. Chrissy Teigen, Lady Gaga, zussen Kourtney Kardashian en Kylie Jenner, Ashley Graham, Rihanna en Demi Lovato gingen haar al voor. Zus Kylie Jenner postte vorig jaar al een foto op Instagram waarbij haar striae te zien was. Daar kreeg ze al veel lof voor, omdat ze anderen inspireerde hun striae te accepteren. Nu gaat zus Khloe Kardashian haar achterna en krijgen we een steeds eerlijker beeld op Instagram. We like.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.