Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 19 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Khloe Kardashian en Tristan Thompson willen samen een tweede kind en bespreken de details in KUWTK

Het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians is een feit. Na twintig seizoenen komt er een einde aan de realityserie die de Kardashian-Jenners groot maakte. En er staat veel op het programma: de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West, de ingewikkelde relatie van Kourtney Kardashian en Scott Disick en het tweede kindje van niemand minder dan Khloe Kardashian en Tristan Thompson.

In de eerste aflevering bespreken ze de details over een broertje of zusje voor True.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson willen tweede kind

De eerste aflevering van Keeping Up With The Kardashians is vanaf vandaag te zien op hayu. En het gaat er meteen vanaf het begin emotioneel aan toe. Zo blikt de familie terug op twintig seizoenen van KUWTK en laten ze weten dat dit officieel het allerlaatste seizoen is. En natuurlijk komen we er tijdens de eerste aflevering achter wat er zich allemaal afspeelt in de levens van de Kardashians.

Zijn Khloe Kardashian en Tristan Thompson verloofd? Ze deelt haar diamanten ring op Instagram

Zo hebben Khloe Kardashian en Tristan Thompson samen in quarantaine gezeten en elkaar weer gevonden. We zien in de aflevering hoe Khloe het met Tristan heeft over een broertje of zusje voor dochter True. Tristan zou ook graag een tweede kind met Khloe willen en samen bespreken ze de mogelijkheden. Omdat ze geen romantische relatie hebben, zal het kind niet ‘natuurlijk’ worden verwekt. Khloe heeft al eerder eitjes in laten vriezen voor een eventueel traject.

IVF

Tijdens de aflevering komt ze erachter dat de eitjes het niet hebben overleefd door kwetsbaarheid. Khloe Kardashian start een nieuw IVF-traject met hormonen en laat vervolgens weer eitjes uit haar baarmoeder halen. Maar dat is niet alles, want volgens de arts heeft Khloe een hoog risico op een miskraam. Ze bespreekt met zus Kim Kardashian haar ervaringen met het draagmoederschap, waar Kim twee kinderen door heeft gekregen.

Uiteindelijk wordt duidelijk dat Khloe met het nieuwe traject drie embryo’s heeft kunnen verwekken: twee jongens en een meisje. Het is nog niet duidelijk wat ze gaat doen, maar wel is duidelijk dat zij en Tristan samen een tweede kind willen. Eerder deze week deelde Khloe Kardashian nog verliefde foto’s met Tristan Thompson, waarmee ze hun relatie toch bevestigde.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.