Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 18 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid en Kaia Gerber rocken de leren trenchcoat en hij hoort komende lente in jouw garderobe

De lente staat weer voor de deur, en dat betekent dat we onze winterse pufferjackets kunnen opbergen. Het is tijd voor de tussenjassen, denk aan trenchcoats en spijkerjassen. Een fijne jas die je op de wat koudere dagen wilt dragen aankomend seizoen is de leren trenchcoat.

We geven je inspiratie hoe je deze fijne en stijlvolle jas het beste kunt dragen.

Leren trenchcoat

Voor de warmere dagen is het misschien een jas waar je vooral in gaat zweten, maar tijdens de frissere dagen is een leren trenchcoat de perfecte jas. En dat is niet het enige: hij is ook nog eens ontzettend stijlvol en past overal bij. Met een paar zwarte boots creëer je een bold look.

Naast een paar mooie boots kun je de trenchcoat op nog veel meer manieren stijlen. Zo kun je de jas stijlen met hoge laarzen, maar ook met een mooie flared broek. Met wat gouden sieraden en een hoge knot ben je klaar voor de dag. Kortom: genoeg manieren. We geven je wat inspiratie.

1. Satijnen jurk

Tijdens de lentemaanden zijn de truien en sweaters weer achterin de kast gelegd en mogen de jurkjes en shirts weer tevoorschijn komen. De perfecte manier om je trenchcoat mee te stijlen is een satijnen jurk. Het creëert een look die chic is maar ook prima is voor een trip naar het koffieplekje om de hoek.

2. All black

Bella Hadid laat zien dat je de leren trenchcoat kunt combineren met een volledige zwarte look. Wij zijn fan.

3. Dichte knopen

Kaia Gerber draagt de coat met een paar dichte knopen.

4. Comfy maar stijlvol

Probeer te spelen met kleuren die goed bij je leren trenchcoat passen. Denk bijvoorbeeld aan deze groene joggers en sweats met een zwarte trench. It’s a look.

5. In groen

Bij Fendi houden ze van aardetinten, deze groene leren coat was een groot succes.

6. Bruin + wit

De rustige kleuren bruin en wit zijn altijd een goede combinatie. We zijn verliefd op deze bruine leren trenchcoat met bont.

7. Sporty

Laten we eerlijk zijn: het fijne aan een trenchcoat is dat het bijna altijd je volledige outfit kan verbergen. Met de leren trenchcoat en een sportieve outfit ben je sportief maar toch stijlvol.

Dat de leren trenchcoat met bijna alles te combineren is, moge duidelijk zijn. Wij zijn in ieder geval obsessed met de lange jas.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.