Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 1 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Yes! Kim Cattrall voegt zich eindelijk bij de And Just Like That-cast

Samantha Jones is terug! De inmiddels 66-jarige Kim Cattrall voegt zich bij de cast van het tweede seizoen van And Just Like That. Een vertegenwoordiger van Max (voorheen HBO Max) bevestigt het nieuws. De oude crew is dus weer voor heel even bij elkaar.

Volg onze nieuwe podcast ‘De GroepsApp’, hieronder luister je ‘m alvast!

Kim Cattrall voegt zich eindelijk bij de ‘And Just Like That’-cast

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis zijn wel gewoon te zien in de And Just Like That-serie, Kim zal niet de hele serie te zien zijn. “She reportedly will only appear in one scene,” vertelt een bron aan Variety. Maar.. ze is er toch eventjes bij. Ze schijnt haar deel al gefilmd te hebben, wel zonder de rest.

Eerder vertelde ze waarom ze niet mee wilde doen aan de nieuwe serie: “It’s a great wisdom to know when enough is enough.” Niet dat ze gevraagd was, want ze zag het nieuws over And Just Like That op social media, net zoals iedereen in de wereld. Na haar laatste film heeft ze duidelijk gemaakt dat ze geen cougar wilde worden. “I felt like I was now cast as a cougar, which became not as positive as other aspects.”

Wanneer kan je het nieuwe seizoen zien?

Een nieuwe poster op het Instagram account van streamingdienst Max verklapt de datum dat we eindelijk weer verder kunnen kijken naar de avonturen van Carrie, Charlotte en Miranda. Namelijk… *tromgeroffel*… op 22 juni 2023. En dat is maar goed ook, want wij kunnen nu al niet meer wachten. Ook Sam Smith zal te zien zijn in het nieuwe seizoen. In een zeer verrassende post, onthult Sam Smith dat die verschijnt in And Just Like That seizoen 2. Hoewel Sam niet veel details deelt over wat de rol precies gaat zijn, kunnen wij niet wachten op diens verschijning. Of het nu gaat om een kort optreden, een grote rol, een snelle verschijning of een nieuwe liefde: het belooft ‘unholy‘ te worden.

Zó gezond is gemberthee (spoiler: je wilt elke dag een kopje)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.