Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 12 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian rockt de wenkbrauwtrend van nu in make-uploze selfie uit de 90’s

Het lijkt erop dat Kim Kardashian door oude fotoboeken aan het gaan is, want de afgelopen tijd deelt ze veel foto’s uit het verleden. Zo zagen we eerder al foto’s met haar vader en zussen en moet nostalgische outfits. En Kim is niet alleen, ook haar moeder Kris en zussen Kendall en Kylie Jenner delen af en toe een nostalgische foto.

Nu deelt Kim een make-uploze selfie uit de 90’s waarop ze dé wenkbrauwtrend van nu rockt.

Kim Kardashian deelt make-uploze selfie

Afgelopen week postte Kim Kardashian een nostalgische foto op Instagram. Op de foto zien we hoe Kim in de zon ligt, zonder make-up en met haar haren naar achteren. Als caption schreef ze bij de foto, “16 year old KK”. En hoewel de foto an sich ons al totale 90’s-vibes geeft, zijn het haar wenkbrauwen die het plaatje helemaal afmaken.

De dunne, geplukte wenkbrauwen zijn dé trend uit de jaren negentig en staan ver af van de iconische wenkbrauwlook die ze de laatste jaren heeft ontwikkeld met make-up artist Makeup By Mario. De wenkbrauwen op de foto zijn super gebogen, mager bij het wenkbrauwbot en dikker bij de brug van de neus. Nu staat Kim Kardashian meer bekend om weelderige wenkbrauwharen, die af en toe geknipt en bijgesneden worden.

Nieuwe wenkbrauwtrend

En hoewel we niet met alle plezier terugkijken op de wenkbrauwtrend uit de 90’s, lijkt het er wel op dat dunne wenkbrauwen weer helemaal hot worden. Eerder werd Bella Hadid al gespot op Instagram met dunne lijntjes. Waar we er afgelopen jaar alles maar dan ook álles aan deden om zo min mogelijk te epileren en onze wenkbrauwen zo lang mogelijk te laten groeien, hoeven we nu geen moeite meer te doen. Geen volle of dikke wenkbrauwen, maar dunne lijntjes worden een hit in 2021.

Er zijn meer trends uit de 90’s die een comeback maken. Zo worden scrunchies weer gedragen (het liefst met hoge paardenstaart) en maken allerlei modetrends uit de 90’s een comeback. In de jaren negentig werd de skinny brow vooral gedragen door topmodellen als Cindy Crawford en Kate Moss, nu is het topmodel Bella Hadid die de wenkbrauw weer terugbrengt. Kim Kardashian zorgt met terugwerkende kracht voor populariteit van de dunne wenkbrauw.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.