Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 27 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian reageert via Instagram op geruchten over affaire met Travis Barker

Shanna Moakler, de ex van Kourtney Kardashian’s grote liefde Travis Barker, besloot vorig weekend het ‘Barker-Moakler-Kardashian’-drama naar een hoger level te tillen. Ze beschuldigde Travis Barker en Kim Kardashian ervan dat ze een affaire hadden en dat dat de reden was voor de scheiding.

Nu reageert Kim Kardashian voor het eerst op de geruchten.

Kim Kardashian over affaire Travis Barker

Sinds Travis Barker een relatie heeft met Kourtney Kardashian, lijkt het vooral over Travis en zijn ex Shanna Moakler te gaan. De twee waren van 2004 tot 2008 getrouwd, maar scheidden daarna van elkaar. Travis bedekte recent zijn tattoo voor Shanna en Shanna vertelde op haar beurt dat ze haar Travis-tattoo liet weglaseren. Maar daar houdt het niet op, want vorig weekend beweerde Shanna dat Travis Barker en Kim Kardashian een affaire hadden tijdens hun huwelijk en dat dit de reden was van de scheiding.

Travis Barker post zeer intieme beelden met Kourtney Kardashian voor haar verjaardag

Ze vertelde aan US Weekly, “I divorced my ex because, I saw them — I caught them having an affair. Someone sent me all their [text] conversations and I’m also close friends with people who were there, while things were happening.” Later maakte ze bekend dat het om Kim Kardashian ging. Kim reageert nu via haar Instagram Stories voor het eerst op de geruchten in een Q&A met haar volgers.

Dit heeft de ex-vrouw van Travis Barker te zeggen over Kourtney Kardashian

Q&A

Een van Kims volgers vroeg in haar Q&A, “Did you hook up with Travis Barker?” Waarop Kim Kardashian antwoordde, “NO! False narrative! We’ve been friends for years and I’m so happy for him and Kourt.” Het lijkt erop dat we vooral te maken hebben met een jaloerse ex van Travis Barker. Eerder reageerde Shanna al op de foto’s van Travis en Kourtney, noemde ze hen “raar” en haalde ze naar hen uit op social media. Het is de eerste keer dat Kim Kardashian op dit soort geruchten reageert via Instagram.

kim kardashian travis barker affaire
Instagram / @kimkardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.