Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 19 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Travis Barker post zeer intieme beelden met Kourtney Kardashian voor haar verjaardag

Afgelopen weekend werd Kourtney Kardashian 42 jaar en dat was natuurlijk reden voor een feestje. Hoewel Travis Barker en Kourtney nog geen half jaar met elkaar daten, weet hij al hoe belangrijke gebeurtenissen in Kardashian-style worden gevierd. Hij verraste Kourtney op zaterdagochtend met een bijzonder cadeau in haar huis en een intieme post op Instagram.

Daar verzamelde hij niet alleen foto’s voor, maar ook een video van Kourtney.

Travis Barker post foto’s voor Kourtney Kardashian

De Blink-182 drummer postte ook nog een ode aan Kourtney ter ere van haar 42e verjaardag. Hij post op Instagram verschillende intieme foto’s van hem en Kourtney en deelt ook een suggestieve video waarin Kourtney Kardashian aan zijn duim zuigt. In de caption schrijft hij, “I FUCKING LOVE YOU! 🖤 YOU’RE A BLESSING TO THIS WORLD HAPPY BIRTHDAY @kourtneykardash” Kourtney Kardashian liket zijn post.

In de video draagt Kourtney een wit shirt met de expliciete woorden “FUCK ME”, die ze droeg tijdens een date met Travis bij Nobu Malibu in maart. Het moge duidelijk zijn dat er flink wat gaande is tussen de twee. Demi Lovato reageert onder de post van Travis Barker, “Wow y’all are so hot it’s stupid 🔥” Het zijn de eerste geposte foto’s waarop Travis en Kourtney samen gezien worden. Eerder verschenen er alleen foto’s van hun handen en de nieuwe tattoo van Travis.

Cadeau voor Kourtney

Daar bleef het niet bij, want Travis Barker liet de hal van Kourtney’s huis versieren met een enorme hoeveelheid aan prachtige bloemen. Er stonden tulpen in haar hal en aan het plafond hingen waterlelies. In haar Instagram Stories schreef Kourtney Kardashian, “tulips and gardenias are my favourite flowers…my entire house smells yummy.” Ook haar jongere zus Kim Kardashian postte een video van de enorme hoeveelheid aan bloemen, waarin ze Travis en Kourtney tagde.

kourtney kardashian travis barker
Instagram / @kourtneykardash

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.