Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 13 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian bleekt haar wenkbrauwen voor nieuwe SKIMS-campagne

Een maand geleden besloot Kim Kardashian platinablond te gaan voor het Met Gala van 2022. Haar blonde lokken zijn haar goed bevallen, want haar wenkbrauwen matchen nu precies met haar haarkleur.

In haar nieuwste SKIMS-campagne schittert Kim met haar geblondeerde wenkbrauwen. En zoals altijd staat haar alles.

Kim K gaat voor blond

Sexy als altijd is Kim te bewonderen in haar nieuwste SKIMS-collectie. De gebleekte wenkbrauwen in combinatie met het geblondeerde haar doen het prachtig op beeld en het matcht goed met haar nieuwe items. Kim deelde een video van de campagne op haar Instagram-account. Hierin is te zien dat zij poseert in zijdeachtige witte lakens. Zo draagt zij onder andere een transparant nachthemd met een hoge hals en een doorschijnende bh gecombineerd met een bijpassende string.

On fleek

Niet alleen haar wenkbrauwen, haar en lingerie zijn on fleek, haar make-up is nét zo mooi. De nude lips en de perfecte zachte smokey eyes maken het helemaal af. De items die je op haar tijdlijn ziet, maken deel uit van de ‘Romance’-collectie van SKIMS. Deze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Dus kijk gerust even op de site van SKIMS om de nieuwste items te bewonderen. Wat een mazzel heeft Pete Davidson toch. Los van het feit dat hij een prachtige vrouw heeft, heeft ze ook nog eens zo’n waanzinnige sexy lingerielijn. Zou hij haar geblondeerde wenkbrauwen ook mooi vinden? Wij vinden het in ieder geval te gek en zijn benieuwd naar haar volgende looks.

Lizzo heeft gebleekte wenkbrauwen en deelt foto op Instagram

Heb je Kim’s throwback-foto op Instagram laatst gezien? Zij deelt dagelijks meerdere foto’s op Instagram. Haar account is een mix van foto’s en video’s van vroeger en nu. Fans zeggen namelijk allemaal hetzelfde over de nieuwste throwback-post van Kim. Wij delen deze posts altijd, dus die zijn ook leuk om in de gaten te houden.

Bye geel vogelnest – Dit is hoe je thuis jouw geblondeerde haar verzorgt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.