Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 5 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn in love. De afgelopen weken is het nieuws over het kersverse koppel ons om de oren gevlogen. Zo maakte Kim de relatie ein-de-lijk Instagram-official en deelde ze het nieuws dat liefje Pete al 3 tattoos voor haar heeft laten zetten, waaronder zelfs een brandmerk tattoo (!). Nu zijn de twee klaar voor een volgende stap in hun relatie en dit doen ze -hoe kan het ook anders- geheel in “celebrity style”.

CUTE.

Met Gala

Nog iets minder dan een maandje wachten en dan is het zover: het Met Gala zal dan op 2 mei eindelijk weer terugkeren. In september vond er na lang wachten ook al een editie plaats, maar hier was het dragen van mondmaskers nog verplicht. Gelukkig kunnen de sterren de mondkapjes dit keer lekker thuislaten, want het Met Gala maakt nu een post-pandemic comeback .

Tijdens het Met Gala, dat ondertussen een begrip is geworden in de modewereld, halen de sterren alles uit de kast en worden zij gespot in de meest uitbundige outfits. Het gala wordt traditiegetrouw op de eerste maandag van mei georganiseerd. Het thema van dit jaar is ‘In America: An Anthology of Fashion’ : het gala zal in het teken staan van mode uit de 19e tot 20e eeuw.

Volgende stap

De volgende grote stap die Kim en Pete in hun relatie willen gaan zetten heeft alles te maken met het Met Gala. Een insider laat namelijk weten dat de twee van plan zijn om hun “grand debut” te maken tijdens het gala volgende maand.

Hoewel we ontzettend veel horen over de relatie van Kim en Pete, zijn de twee nog nooit samen gespot op een event of op de rode loper. Maar hier zal dus hoogstwaarschijnlijk snel verandering in komen.

De bron laat weten aan Hollywood Life: “They were both invited by Anna [Wintour] separately, as they have been in the past. Kim and Pete are ready to make their grand debut as a couple and they feel that the Met Gala is the perfect place to do it.”

Of de twee in matching outfits het bal zullen betreden blijft nog de vraag. Volgens de bron is er wel al iéts wat we kunnen weten over wat de sterren zullen dragen, of eigenlijk, niet zullen dragen. “Pete will not be wearing a dress this year as he did to the Met Gala in 2021, and Kim is not going to cover up her face.”

Wij kunnen niet wachten om Kete te spotten op de red carpet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.