Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 30 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian en Kanye West heroverwegen hun scheiding om deze reden

De scheiding van Kim Kardashian en Kanye West was begin dit jaar hot topic. Hoewel de twee eerder niet meer op goede voet met elkaar waren en Kanye zelfs even een fling had met model Irina Shayk, verscheen Kim K afgelopen week tijdens Kanye’s luisterevenement in een trouwjurk. Nu lijkt het erop dat de twee hun scheiding heroverwegen.

We vertellen je alles.

Kim Kardashian en Kanye West heroverwegen scheiding

Begin dit jaar besloot Kim Kardashian officieel de scheiding van haar man Kanye West aan te vragen. Waar de twee kort na de aanvraag geen contact meer met elkaar hadden, Kanye bracht zijn tijd door op de ranch in Wyoming en Kim met de kinderen in Los Angeles, lijkt dat nu totaal veranderd. Kim Kardashian steunt haar man namelijk door aanwezig te zijn bij drie van zijn listening parties voor zijn nieuwe album Donda. Afgelopen donderdag verraste ze iedereen voor in een trouwjurk op het podium te verschijnen, fans dachten direct dat ze hun relatie nieuw leven inblazen.

Instagram / @kyliejenner

Kim Kardashian verschijnt in een trouwjurk bij de listening party van Kanye West

Verschillende bronnen van TMZ bevestigen nu dat de twee hun scheiding heroverwegen. Zo stellen bronnen dat de scheiding nu nog wordt doorgezet, maar dat het zomaar zo zou kunnen zijn dat de twee wee bij elkaar komen. Ze zouden veel tijd met elkaar doorbrengen en werken aan het opnieuw opbouwen van hun relatie. Natuurlijk willen ze daarmee vooral het beste voor hun vier kinderen: North, Saint, Chicago en Psalm. Toch is de scheiding tussen Kim en Kanye nog niet van de baan en hebben ze een hoop om aan te werken.

DONDA

Dat Kim Kardashian haar ex-man steunt met zijn nieuwe album Donda is een feit. Gisteren verscheen het album na lange vertraging dan eindelijk op Spotify en Kim deelde direct haar favoriete nummer op haar Instagram Story. Eerder verscheen ze al op het eerste luisterevenement met hun vier kinderen in matching outfits met Kanye.

Kanye West vraagt de rechtbank om zijn naam officieel te veranderen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.