Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 24 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian krijgt serenade van Usher

Na een mislukt verjaardagsfeest voor Kim Kardashian was het dit weekend tijd om haar feestje over te doen. Als we de beelden moeten geloven, is dat héél goed gelukt.

Dit keer zonder noodlanding met de privé-jet.

De verjaardag van Kim Kardashian was in het water gelopen

In oktober 2022 wilde Kim Kardashian haar verjaardag op héél bijzondere wijze vieren. Haar party-plan bestond uit een uitgebreid diner te midden van een overdaad aan bloemen, een enorme taart en een privéjet naar het concert van Usher in Las Vegas. Nu liep dat alles even wat anders dan verwacht. Zo ongeveer het enige wat Kim niet zelf in de hand had, het weer, liet het feestje in het water vallen. Het feestgedruis stapte in de jet, maar moest noodgedwongen weer terugvliegen naar plaats van vertrek om daar te landen. Nu zouden wij een vlucht in een privé-jet al het hoogtepunt van de avond vinden, maar Kim – die als schrale troost bij fastfoodketen In ‘N Out belandde – was vooral verdrietig over het feit dat ze Ushers concert had gemist.

De oplossing van Usher

Vriendelijk als Usher is stelde hij haar met een Instagram story gerust door haar te verwelkomen bij elke andere show die ze maar wilde. Nu heeft Kim het, zoals we allemaal weten, nogal druk. Buiten dat ze moeder is van vier (North, Saint, Chicago en Psalm), is ze ondernemer, ontwerper, model, stylist én inmiddels ook student in de rechten. Een snelle nieuwe avond plannen voor het concert van Usher zat er dus niet in, maar gisterenavond was het ein-de-lijk zover. En dat wist Usher op een speciale manier aan te pakken.

Poging twee maakt alles goed

Ook deze keer wist Kim een entree te maken met een bijzonder prijzig (en vervuilend) vervoer. Ze vertrok samen met haar haarstylist Chris Appleton en zijn verloofde, Lucas Gage. Waar haar Instagram al overvol stond met video’s van het concert waren er een aantal video’s die ons het allermeest opvielen. Zo hoor je Kim en haar gasten hysterisch gillen wanneer Usher een ‘Magic Mike’-achtig dansje maakt. To be honest – zouden wij ook doen. In een andere story geeft ze aan dat haar vriendinnen (die wél uitgenodigd waren bij haar verjaardagsfeestje, dat dus in het water liep) boos waren dat ze er niet bij waren. Auch.

Toch is er echt maar één video die alle show steelt. Usher draagt namelijk zijn nummer ‘Superstar’ aan Kim op en komt ‘My Boo’ recht voor haar neus, op geen twee meter afstand, zingen. Waar wij op zo’n moment misschien nog wel harder zouden gillen, bleef Kim juist toen heel gecontroleerd en rustig. Zouden wij haar niet na doen.

Dit verdient Kim Kardashian per seconde

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.