Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

De allerlaatste trailer van Keeping Up With The Kardashians bevat heel veel tranen

Inmiddels zijn we net gewend aan het feit dat Keeping Up With The Kardashians tot een einde komt. Het laatste seizoen komt aankomende lente uit en vandaag kregen we alvast een voorproefje van Kim Kardashian. Kim deelde de trailer van het laatste seizoen op Instagram en die bevat héél veel tranen.

De Kardashian-Jenners verrasten in september iedereen met het nieuws dat KUWTK na veertien jaar en 20 seizoenen tot een einde kwam.

Laatste seizoen Keeping Up With The Kardashians

Sinds het bekend werd dat het laatste seizoen officieel een feit is, zagen we veel over de serie voorbij komen op Instagram. Zo deelde Kim de hele laatste draaidag van Keeping Up With The Kardashians op Instagram en gaf ze alle crewleden een peperduur horloge cadeau om hen te bedanken. Nu deelt ze dan de trailer voor het allerlaatste seizoen van KUWTK en dat gaat er erg emotioneel aan toe.

Hoewel we natuurlijk wel wat gewend zijn van de Kardashian-Jenners, zien we ook dat ons nog veel te wachten staat voor het laatste seizoen. En Kim Kardashian vertelde haar fans op Instagram dat ze ze niet achter zou laten zonder serieuze huilbuien. Op Instagram schreef ze, “I wouldn’t leave you without some seriously ugly cry faces on our final 20th season of Keeping Up With The Kardashian’s premiering March 18th on E! @eentertainment”

Trailer

In de trailer zien we hoe Kim en Kris Jenner het iconische Kardashian-huilgezicht nadoen en krijgen we wat inzichten in de verhaallijnen die het laatste seizoen bevat. Khloe discussieert met Tristian over een tweede kind, Scott en Kourtney lijken het toch wel gezellig te hebben samen en er valt niks te zien over Kim en Kanye West.

Wel zien we Rob Kardashian in de trailer en hebben fans het over de bijzonder muziekkeuze onder de trailer. We horen namelijk een nummer van Kendall Jenners ex Harry Styles. Anyway, wij kunnen niet wachten op het laatste seizoen en zetten 18 maart in onze agenda.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.