Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity 28 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian over de twee belangrijkste levenslessen die ze haar kinderen bijbrengt

Drie dagen geleden verscheen Kim Kardashian op de cover van Vogue Hong Kong. Dat waren niet alleen prachtige beelden van de celeb, ze was in het interview ook nog eens erg open. Zo deed ze onder andere een boekje open over de opvoeding van haar kinderen en ook de belangrijke levenslessen die zij hen wil meegeven.

Levenslessen waar iedereen nog wat van kan leren. Hoewel ze ook nog wel eens de plank volledig misslaat (waarbij we inderdaad refereren naar haar uitspraak over dat vrouwen harder moeten werken maar vaak niet willen), heeft ze anderzijds ook nuttige dingen te melden over het leven.

Kim Kardashian over levenslessen

Eerst even terug naar de foto’s van Vogue Hong Kong, want: wauw! Niet alleen de coverfoto is beeldig, ook de foto waar ze op de spiegel salontafel ligt is een prachtplaatje, gemaakt door niemand minder dan Greg Swales.

Nu je de foto’s hebt gezien, kunnen we verder met wat écht belangrijk is. Namelijk met wat Kimmie K nou écht belangrijk vindt. De moeder van vier geeft haar kroost namelijk een aantal levenslessen mee die ze zelf weer van haar ouders heeft meegekregen. Waarvan de belangrijkste in haar ogen nog altijd is: “The biggest thing my own parents taught me is that family is everything – and it’s definitely a lesson I try to teach my own kid[s].”

Wat wil Kim haar kinderen nog meer meegeven?

Naast dat ze hoopt dat haar kinderen begrijpen en voelen dat familie alles voor hen zou moeten betekenen, vindt ze het overduidelijk ook belangrijk dat haar kids aardig zijn voor anderen: “I want my kids to be kind and to treat everybody with respect.” We hopen maar dat haar kinderen dit advies ter harte nemen, en dan ook iets minder gekke uitspraken doen over het al dan niet hard werken van vrouwen. Uhum.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.