Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 3 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian reageert op dategeruchten over haar en Pete Davidson

Als je deze week op social media aanwezig bent geweest, kan je het niet hebben gemist. We hebben het natuurlijk over de dategeruchten tussen Kim Kardashian en Pete Davidson. De twee werden afgelopen weekend hand in hand gespot. Fans geloven er heilig in dat de twee aan het daten zijn en Kim Kardashian vertelt nu zelf wat ze vindt van de dategeruchten.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Het paar was dit weekend samen bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië. Ze gingen in verschillende attracties en werden hand in hand gespot in een achtbaan van het park. Kim en Pete waren samen met Kourtney Kardashian en Travis Barker. Een insider vertelde al snel dat de twee ‘gewoon vrienden” zijn. “They hang in the same circles so they will be together from time to time. It’s just friends hanging out.”

Kim en Pete waren ook bij Kim’s SNL-presentator debuut te zien. Hier deelden ze een kus in een sketch voor de show. Oplettende fans merkten al snel op dat Pete Davidson ook met Ariana Grande ging daten vlak nadat zij de SNL-show had gepresenteerd. Fans zien dit natuurlijk als een duidelijk teken dat nu ook Kim Kardashian en Pete Davidson aan het daten zijn. Wat Kim zelf van de geruchten vindt wisten we niet, tot nu. De realityster heeft namelijk onthuld wat ze vindt van de geruchten.

Reactie Kim Kardashian

Fans willen zo graag dat Kim en Pete aan het daten zijn dat ze Pete zelfs zochten in de nieuwste Instagram-foto’s van Kim Kardashian. Hierin draagt Kim een zilveren reflecterend ruimtecowboykostuum. Helaas konden fans tot nu toe nog niks vinden, maar ze geven de moed niet op. Gelukkig maar, want er is nieuwe informatie aan het licht gekomen waardoor het lijkt dat het mogelijk toch wat gaat worden tussen Kim en Pete.

Hoewel een bron dicht bij de realityster vertelde dat de twee gewoon vrienden zijn, lijkt het er nu op dat er een aantal ontwikkelingen zijn die het tegendeel bewijzen. Een andere bron onthult namelijk dat Kim heel anders over de geruchten denkt. De bron vertelt namelijk aan Page Six dat Kim “geïntrigeerd” is. Hoewel er nog niks gebeurd is tussen haar en Pete voegt de bron er wel aan toe: “She likes him.”

Wij zijn benieuwd of we binnenkort een officiële date gaan zien tussen Kim en Pete.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.