Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 3 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG! Dylan Arnold speelde bijna een heel ander personage in You

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben het derde seizoen van You in een week uitgekeken. Van de geboorte van baby Henry (Forty?) tot de liefdesaffaire tussen Love en Theo: seizoen 3 van You zat weer vol met verrassingen. Nu heeft de acteur die Theo speelt, Dylan Arnold, onthuld dat hij bijna een hele andere rol speelde in You en wij zijn in shock.

Let op: spoileralert!

You seizoen 3

In het derde seizoen zien we hoe Joe en Love naar Madre Linda verhuizen om een nieuw leven te beginnen. We komen er al snel achter dat Joe en Love hun oude gewoontes niet kunnen tegenhouden. Zo valt het oog van Joe op een nieuwe dame, een nieuwe ‘You’. Love raakt ontzettend jaloers op de nieuwe obsessie van Joe en dit zorgt dan ook voor problemen. Niet alleen Joe krijgt een nieuwe liefde in zijn leven, want ook Love ontmoet iemand en dat is niemand minder dan Theo, haar jongere buurjongen.

You seizoen 3 Joe Netflix
Netflix

Theo heeft ook een oogje op de mooie Love. Wij als kijker weten allemaal dat Love Theo gebruikt om ervoor te zorgen dat de moord van buurvrouw Nathalie geheim blijft. Toch lijkt ze Theo uiteindelijk echt leuk te vinden. Gelukkig loopt het verhaal voor Theo (redelijk) goed af, maar nu heeft Dylan Arnold – die Theo speelt – onthuld dat hij niet één, maar bijna twee andere personages speelde in You.

Dylan Arnold in You

Dylan Arnold vertelt aan Glamour UK dat hij voor zowel een personage uit seizoen 1 als een personage uit seizoen 2 auditie heeft gedaan. ‘So I auditioned for Joe for season 1, and then I auditioned for Forty for season 2, and now, third time’s the charm, I got Theo in season 3,’  vertelt Dylan. Ook onthult Dylan dat hij voor zijn derde auditie het tweede seizoen van de serie in twee en een halve dag uit heeft gekeken. Fijn om te weten dat wij niet de enigen zijn!

Dylan vertelt ook over de relatie tussen Love en Theo. Dylan vertelt: ‘He’s trying to find someone that he can love, and that can love him back. If I were to dive into Love’s side, obviously she loses her brother in the second season, so there’s this missing piece she’s searching for, trying to find someone to care for. She finds that in Theo.’

Victoria Pedretti en Dylan Arnold Love The You seizoen 3
Netflix

Wij weten een ding zeker: You was niet hetzelfde geweest als Theo niet door Dylan Arnold gespeeld werd.

Volgens fans zijn Victoria Pedretti en Dylan Arnold aan het daten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.