Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 1 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian reageert op beschuldigingen over fail in promotievideo met Beyond Meat

Als er iemand vaak onder vuur ligt, is het Kim Kardashian wel. Het feit dat Kim (bijna) haar hele leven deelt met de rest van de wereld, komt met het gevolg dat iedereen een mening heeft over alles wat ze doet en zegt – of het nou gaat om grote of kleine dingen. Ook afgelopen week kreeg Kim kritiek over zich heen, nadat zij op haar Instagram aankondigde een samenwerking met Beyond Meat aan te zijn gegaan. Fans beschuldigden de reality-ster ervan dat zij niet werkelijk hapjes nam van het vlees dat ze in de video promootte. Kim heeft nu via Instagram gereageerd op deze beschuldigingen.

Hmmm, het lijkt er inderdaad op dat fans Kim vals beschuldigd hebben.

Samenwerking met Beyond Meat

Vorige week deelde Kim via Instagram dat zij zichzelf voortaan de nieuwe “Chief Taste Consultant” van Beyond Meat mag noemen. Beyond Meat is een bedrijf dat plantaardig en veganistisch vlees produceert. Kim zal voortaan de producten van Beyond Meat gaan promoten en deze gaan beoordelen met haar grootste troef: haar smaak.

Van dat laatste waren fans van Kim K. en Beyond Meat alleen niet overtuigd aan de hand van de promotievideo. Zij beschuldigden Kim ervan dat zij het vlees niet werkelijk at, omdat we Kim in de shots alleen kunnen zien kauwen en geen happen zien nemen. Daarnaast deed het uiterlijk van de strak gesneden burger het bijna onmogelijk lijken dat Kim er daadwerkelijk een hap van nam. Ook wij vonden dat het aan de hand van de video er sterk op leek dat Kim de producten niet werkelijk at.

Kim’s reactie op de beschuldigingen

Toch lijkt nu niets minder waar te zijn. Kim is klaar met de valse beschuldigingen en heeft bewijs op haar Instagram Stories geplaatst waarmee ze de geruchten ontkracht.

Met de video die ze in haar Instagram Stories heeft geplaatst wil ze de wereld laten weten dat ze het eten in haar (inmiddels) virale Beyond Meat-commercial echt heeft geproefd. In deze video zien we Kim van meerdere producten hapjes nemen. “Guys, come on… 🍔”, schrijft de reality-ster bij de video. Aan de hand van dit bewijs lijkt het erop dat fans inderdaad te snel geoordeeld hebben over Kim en de video.

Kim Kardashian Beyond Meat
Instagram / @kimkardashian
Kim Kardashian Beyond Meat
Instagram / @kimkardashian

Eind goed al goed. Toch vragen wij ons af waarom de beelden van Kim die daadwerkelijk een hap van het eten neemt niet meteen in de promotievideo zijn opgenomen. Had ‘m een stuk geloofwaardiger gemaakt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.