Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian deelt voor het eerst details over haar romance met Pete Davidson

Kim Kardashian en Pete Davidson houden de gemoederen de afgelopen maanden flink bezig. Na hun gezamenlijk optreden in Saturday Night Live in oktober werden de twee aan elkaar gelinkt en werden ze meerdere keren hand in hand gespot. Toch bleef het lang stil rondom de twee, maar nu heeft Kim K eindelijk details gedeeld over haar romance met Pete.

We praten je bij.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Kim Kardashian en Pete Davidson presenteerden in oktober samen Saturday Night Live, vervolgens ging de geruchtenmolen snel draaien. Zo werden Pete en Kim samen gespot in een pretpark samen met Kourtney Kardashian en werden ze daarna ook hand in hand gespot. Vervolgens beweerden verschillende bronnen dat de twee de hele dag met elkaar aan het appen zijn en dat Kim Kardashian zich als een verliefde puber gedraagt als ze met Pete Davidson is.

Hoewel Pete al een aantal grappen over hem en Kim heeft gemaakt, heeft Kim Kardashian niet eerder gepraat over hun romance. Tot nu, want in een nieuw interview wordt haar gevraagd wie haar favoriete SNL-comedian is en daarop geeft ze een gevat antwoord. In de podcast Honestly With Bari Weiss stelt Bari Weiss de vraag, waarop Kim antwoordt, “What a setup, what a setup, Bari. You know who it is.” Ze probeert de vraag hiermee te ontwijken, maar het lijkt vrij duidelijk wie ze hiermee bedoelt.

Relatie

Een bron vertelde recent aan Us Weekly dat ze rustig aan doen, maar dat Kim en Pete heel gelukkig met elkaar zijn. “He makes her feel good and she’s excited to see what happens.” Volgens de bron is Kim altijd aan het lachen en enthousiast als ze Pete heeft gezien, hij zou haar namelijk altijd aan het lachen maken. Hoewel het nog geen officiële bevestiging is van Kim Kardashian zoals haar zus Kourtney Kardashian met Travis Barker deed, zijn we wel een stapje dichterbij een relatie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.