Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 19 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans van Kim Kardashian vallen Scott Disick aan op Instagram en dit is de reden

Kim K fans doen er op dit moment alles aan om een kledingstuk van haar kledingmerk Skims te bemachtigen. En we moeten toegeven, de kleding is ook mooi. Maar weet je wie er ook een kledinglijn lanceert? Scott Disick (a.k.a. The Lord) en de fans van Kim Kardashian gaan achter hem aan op Instagram.

Jep, de fans van Kim beschermen hun queen waar ze kunnen. Dat blijkt maar weer.

Fans van Kim Kardashian vallen Scott Disick aan op Instagram en dit is de reden

Scott Disick kennen we als de ex van Kourtney Kardashian, waarmee hij drie kinderen heeft. We zagen hem in menig aflevering van Keeping Up With The Kardashians en daardoor werd hij een echt tv-personality. In 2018 startte Scott zijn kledinglijn ‘Talentless’, de naam is dikke f-you naar iedereen die zei dat hij geen talent had en alleen goed was voor reality.

Hij besprak de ontwikkeling van zijn bedrijf in seizoen acht van Keeping Up with the Kardashians. Talentless verkoopt voornamelijk casual kleding zoals T-shirts, sweatshirts, en sweatpants. Drie procent van elke verkoop van het bedrijf gaat naar de non-profit organisatie Fuck Cancer.

Scott Disick zal niet naar ‘The Kardashians’ gaan kijken en dat heeft alles te maken met Kourtney Kardashian

Onlangs plaatste Scott een sneakpeak van zijn nieuwste collectie op Instagram en de Skims-fans zaten er bovenop. Dit lijkt volgens hen precies hetzelfde kleurenpalet als dat van Skims. Je raadt het al, het was feest in de comments.

Fans van Kim sprongen in de verdediging en zeiden dat Scott haar probeerde te ‘kopiëren’.  De comments zijn niet mals:

“Not u trying to copy Kim.”

“Is Kimmie making your stuff?”

“Does Kim know about this?”

Uhm, heeft Kim het patent op alle nudes? Natuurlijk zijn de kleuren kenmerkend voor Skims, maar als we op straat kijken, dan zien we dat dit dé kleuren van het seizoen zijn. Wij weten in ieder geval zeker dat de band tussen Kim en Scott niet te breken is, ook niet door een nieuwe kledinglijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.