Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 19 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

TikTok gaat los om deze goedkope liquid blush die precies lijkt op die van Rare Beauty

Al eerder hadden we het over de liquid blush van Rare Beauty, het cosmeticamerk van Selena Gomez. Op TikTok gaan alle beautyliefhebbers los, want het is één van de mooiste blushes ooit gemaakt en ook nog eens mega gepigmenteerd. Maar nu gaat er een dupe viraal die iets vriendelijker geprijsd is.

Rare Beauty, eat your heart out. 

TikTok gaat los om deze goedkope liquid blush die precies lijkt op die van Rare Beauty

De Soft Pinch Liquid Blush van Rare Beauty is geweldig: hij is mega gepigmenteerd, gaat lang mee en blendt supermooi in de huid. Maar… hij kost €23 euro en is niet in Nederland te verkrijgen. Hier hebben meer TikTokkers last van en daarom gingen ze op zoek naar een dupe. Met succes, want er schijnt een liquid blush te zijn die net zo goed is.

Maak kennis met de Liquid Blush van Revolution. Volgens vele make-upliefhebbers smelt deze net zo mooi in de huid. En we moeten eerlijk zeggen: het resultaat mag er zeker zijn. De kleur wijkt iets af van Rare Beauty, maar dat verschil is verwaarloosbaar. Kijk nou eens naar die glow!

“Guys, they’re almost identical in color … the finish is the same. The dewiness, the color, I think it’s a dupe” zegt TikTokker Rach D’Aguanno na het testen van de twee blushes. Dat belooft wat.

@rachellldaguanno

Reply to @rachellldaguanno its confirmed… DUPE FOR RARE BEAUTY! #Rarebeautydupe #blushdupe #rarebeauty #revolutionliquidblush #revolutionbeauty #dupetest #makeupdupe #blushdupe #letsputittothetest #comparingmakeup #glowyfinish #dewyfinish #thegirlsthatgetitgetit #nevertoomuchblush

♬ original sound – Rach D’Aguanno

@nenaschuurmans

Lol no difference (only in price), I am shook 👏🏽 #rarebeautydupe #rarebeautyblush #rarebeautyblushreview #revolutionblush #revolutionmakeup #creamblusher

♬ Kizz Daniel Madu Sped Up – SPED UP AFROBEATS🦋💙…

Dit is fantastisch, toch? De Blush Bomb Cream Blusher van Revolution is verkrijgbaar voor slechts €6,95. Hoe geweldig is dit? Geen gedoe meer met verzenden uit de V.S. en je koopt er drie voor de prijs van één Rare Beauty blush.

De lichtgewicht formule is super zacht en makkelijk op te bouwen. Hij is ook nog eens super gepigmenteerd; een klein beetje is al genoeg om je de zomerse blos van je dromen te geven. En, als klap op de vuurpijl, zit er vitamine E in om je huid te voeden voor een gezonde uitstraling. Jep, wij zijn verkocht.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.