Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Modetrends 20 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Possible is het stijlicoon van dit najaar en tijdens NYFW werd haar look al massaal gekopiëerd

Iedereen die met Disney Channel is opgegroeid kent Kim Possible wel. De roodharige, turtleneck en cargo pants-dragende tiener was in de mid 2000”s voor velen een stijlicoon en deze herfst gaan we haar favoriete look massaal terug zien.

You can call me, beep me, if you want to reach me.

De iconische Kim Possible look bij New York Fashion Week

Het was al duidelijk dat de turtlenecks en cargo pants het aankomende winterseizoen helemaal on trend zijn, maar we zagen dezelfde soort silhouetten ook terug op verschillende Spring 2023 runways. Zo zagen we bij Tibi een klassieke Kim Possible look, met een leren twist.

New York Fashion Week: heel Hollywood is aanwezig en dit zijn de meest bijzondere outfits

Kim Possible trend
Photo: Getty Images

Ook Fendi doet mee aan de trend, maar geeft de stoere outfit een girly feel. Dit doet het merk door de bekende cargo pants te veranderen naar een cargo rok en de basic zwarte turtleneck te verwisselen voor een doorzichtige roze blouse.

Kim Possible trend
Photo: Getty Images

Maar ook buiten de New York Fahion Week shows zijn er genoeg modeliefhebbers die de look dragen. Nu is alleen nog de keuze aan jou of jij in de aankomende seizoenen rond loopt in een turtleneck en cargo pants.

Lees verder voor een paar tips om de outfit te recreëren.

Wat heb je nou allemaal nodig voor de ultieme Kim Possible look?

Kim Possible trend
Photo: Getty Images

De drie dingen die je voor de look nodig hebt zijn: een turtleneck, cargo pants en last but not least een paar combat boots. En voilà, je bent Kim Possible. Een soort van.

Je kan de outfit makkelijk aanpassen naar je persoonlijke stijl. Zo kan je ervoor kiezen om de combat boots om te wisselen voor andere schoenen. Denk bijvoorbeeld aan je favoriete paar hakken of sneakers, voor een iets vrouwelijkere of juist sportieve look.

Kim Possible trend
Photo: Getty Images

Ben je niet helemaal comfortabel met het showen van je volledige belly? Dan is een oversized sweater of blazer een goeie optie voor het herfstseizoen. Ook kan je gaan voor een turtleneck of cargo pants in je favoriete kleur of patroon.

Dé modetrend die we overal gaan zien in SS 2022: de blote buik

Kim Possible trend
Photo: Getty Images

Iets dat je natuurlijk ook niet wil vergeten zijn accessoires. Omdat de basis van de outfit vrij basic is, kan je de look gemakkelijk eigen maken door accessoires toe te voegen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.