Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner ziet er zo anders (maar cool) uit met haar bangs en rode highlights

De afgelopen jaren hebben beauty looks uit de jaren ’90 hun weg terug gevonden, dit komt met name door menig beroemdheid en de invloed die zij met hun social media kanalen hebben. Kylie Jenner is natuurlijk iemand die alle looks weet te rocken. Toch is deze look zelfs voor Kylie opmerkelijk, al staat het haar erg goed.

Toch moeten velen er even aan wennen.

Kylie met bangs en rode highlights

Kylie Jenner heeft ondanks haar jonge leeftijd geweldige prestaties bereikt. Beauty Ky is nu de ster op de cover van de meest recente editie van stijlmagazine CR Fashion Book. Om dit te vieren, deelde zij, evenals haar vaste haarstylist, Jesus Guerrero en visagiste, Ariel Tejada, allemaal foto’s van achter de schermen van de shoot. En zo vonden wij ook deze opmerkelijke maar gave foto van Kylie.

Dit was slechts één van de looks die Kylie had. Uiteindelijk ging het om meerdere gave looks. Of het nu om de wetlook zwarte bob gaat of om de bangs met de dikke rode highlights: de jonge miljonair onderneemster rockt ze stuk voor stuk.

Van een subtiele pony tot curtain bangs: deze haarstijlen met een pony ga je overal zien

De bangs zijn vandaag de dag helemaal hot. En de kleur rood is de haarkleur voor deze herfst. Het verbaast ons niks dat Kylie hier menig fan alert op maakt en een afspraak met de kapper laat maken. Wat vind jij van de look? Het is niet je alledaagse look – deze wil je met veel zelfvertrouwen dragen om ‘m te ownen.

Kijk ook nog even hieronder voor de overige mooie looks.

Kylie Jenner op TikTok

Hoe gewaagd ze ook is met haar kapsels, we moeten niet vergeten dat Kylie ook gewoon moeder van twee kinderen is. Als we dat vergeten, dan herinnert ze ons daar wel aan op TikTok. In een recente video begonnen haar borsten melk te lekken (lacteren) en daar reageert ze mega nonchalant op. As she should. 

@kyliejenner

Kylie in the Kar !!!! this red is wayyyy too bomb. can’t wait for it to launch tomorrow 9am pst @kyliecosmetics

♬ original sound – Kylie Jenner

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.