Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 24 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Door het dragen van deze kleuren manifesteer je liefde, volgens een astroloog

Heb jij grootste plannen voor de liefde dit jaar? Dan beginnen die vanaf nu bij je outfit. Wat manifesteren is, dat weten we inmiddels allemaal wel – maar wist je dat de kleur van je outfit ook invloed heeft op hetgeen dat jij manifesteert? Door het dragen van deze kleuren manifesteer je liefde, volgens een astroloog

Dus kom maar op, met die grote liefde.

Door het dragen van deze kleuren manifesteer je liefde

Als je ‘s ochtends voor de kast staat, sta je voor een belangrijke keuze. Je kiest niet alleen wat de outfit van de dag wordt, maar nlijkbaar ook welke energieën je daarmee in je leven laat.

De eerste stap is het zetten van een romantische intentie, die je daarna inkopt door één van onderstaande kleuren toe te voegen aan je look. Of het nu kleding, nagellak of een haarclip is: dat maakt niet uit.

Rood

Rood is de kleur van verlangen, daarnaast vertegenwoordigt rood ook vertrouwen en seksuele energie. Vind jij het leven te seksloos geworden? Dan is het dragen van rood, of rode lipstick, een fijne eerste stap naar een leven met meer lust.

Roze

Als er één kleur is die volgens de astrologie positiviteit belichaamt, dan is het roze. De kleur straalt romantiek, optimisme en vriendelijkheid uit. En met die uitstraling, komt het vast goed in de liefde.

Photo by Shutterstock

Oranje

Niet alleen tijdens Koningsdag, maar ook op alle andere dagen van het jaar is het een goed idee om oranje te dragen. Oranje is blij en uitnodigend – waardoor ook de grote liefde zich welkom voelt in jouw leven. Ook kan oranje speelsheid en creativiteit in jullie relatie brengen.

Photo by Shutterstock

Blauw

Een van de belangrijkste dingen in een relatie is vertrouwen. Laat de kleur blauw nu net vertrouwen uitstralen én in de mode zijn. Win-win situatie, als je het ons vraagt.

Photo by Takimoto Marina / SOPA Images/Sipa USA

Paars

Paars staat voor lichthartigheid en speelse romantiek: twee dingen die je enorm helpen in de zoektocht naar de liefde. En daarbuiten, is paars ook gewoon een heerlijke kleur om te dragen in de lente.

Photo by Marcy Swingle/Shutterstock

Groen

Groen is de kleur van Venus, de godin van de liefde. Need we say more? 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.