Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 7 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Addison Rae dragen matching outfits op Instagram

Kourtney Kardashian en Addison Rae houden de gemoederen flink bezig. Nadat fans zich al afvroegen waarom de 42-jarige Kourtney met de 20-jarige Addison Rae omging, moest Kourt zich ook verantwoorden bij Kim en Khloé Kardashian. Toch trekken de BFF’s zich er niets van aan en posten ze een foto in matching outfits op Instagram.

En dan weet je dat ze echt BFF zijn.

Kourtney Kardashian en Addison Rae

Kourtney Kardashian post afgelopen weekend een nieuwe foto met BFF Addison Rae, waarin ze identieke outfits dragen. Kourt post de foto waarop Addison en zij op het gras liggen met identieke denim shorts, witte crop tops en zwarte Converse All Stars. Ze schreef in de caption, “almost summer 👯‍♀️” Maar daar bleef het niet bij, want Addison en Kourtney poseren ook precies hetzelfde voor de foto.

In de tussentijd, postte Addison haar eigen selectie aan foto’s. Op die foto’s zitten ze naast elkaar in het gras en kijkt Addison naar haar BFF Kourtney. In de caption schrijft ze, “You know what this means 👯” Het is niet de eerste keer dat Kourtney Kardashian en Addison Rae in identieke outfits verschijnen. Ze deelden al eerder foto’s in matching pyjama’s en verschenen in dezelfde outfits.

Addison Rae geeft inkijkje in de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Matching outfits

En alsof matching outfits nog niet genoeg waren, ging Addison nog een stap verder. Ze droeg een glimmende choker met de tekst “Kourt” voor de shoot, die ze deelde in een close-up selfie. Ook lijkt Kourtney een choker te dragen, maar niet met de naam van Addison. Als we inzoomen op de foto zien we “Kourtney” staan. Toch lijkt het erop dat Addison en Kourtney nog lang niet klaar zijn met elkaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.