Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 19 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is hoe Scott Disick zich voelt nu Kourtney Kardashian en Travis Barker verloofd zijn

In de nacht van zondag op maandag kwam het grote nieuws naar buiten: Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn verloofd. Fans zijn super blij voor het stel dat sinds het begin van dit jaar aan het daten is. Wel vraagt iedereen zich af hoe het gaat met Scott Disick sinds het nieuws bekend is. Het lijkt erop dat we antwoord hebben gekregen op deze vraag.

Dit is de reactie waar we allemaal op hebben gewacht.

Kourtney Kardashian is verloofd

Het is deze week niemand ontgaan dat Koutney Kardashian ten huwelijk is gevraagd door Travis Barker. Het paar – dat in het begin van 2021 Insta-official werd – besloot afgelopen weekend naar Montecito te gaan. Hier vroeg Travis op het strand aan Kourtney Kardashian of ze met hem wil trouwen en haar antwoord was natuurlijk ‘ja’.

Nadat het nieuws over de verloving tussen Kourtney en Travis online verscheen, maakten veel mensen zich zorgen om Scott Disick. Het is namelijk geen geheim dat Scott nog steeds gevoelens heeft voor Kourtney. Dat werd dit jaar erg duidelijk toen Younes Bendjima DM’s – die hij van Scott kreeg – uitlekten. In deze DM’s was te lezen dat Scott erg geïrriteerd en jaloers is door relatie tussen Kourtney en Travis. Wij denken dat de verloving bij Scott hard is aangekomen.

Younes Bendjima exposed Scott Disick op Instagram terwijl hij over Kourtney Kardashian roddelt

Scott Disick

Volgens E! News is Scott “buiten zichzelf” nadat hij het nieuws te horen kreeg. Ondanks dat hij wist dat het eraan zat te komen, is hij erg somber. “He knew it was coming, but he is still really sad about it and is feeling low.” Ze vervolgen: “He will always care for Kourtney. She is the mother of his children and no one else will compare to that. He will always be a part of the Kardashian family but it is hard for him to be around Kourtney and Travis.”

Een bron bij Page Six vertelt dat Scott “gek wordt” door het verlovingsnieuws. Wij snappen wel waarom. Scott en Kourtney hadden tot 2015 een relatie en delen drie kinderen. Wij denken dat Scott hierdoor stiekem altijd heeft gehoopt dat hij en Kourtney ooit nog bij elkaar zouden komen, maar deze kans is nu veel kleiner geworden.

Wij vinden het erg zielig voor Scott, maar zijn wel blij om Kourtney Kardashian weer zo gelukkig te zien.

Scott Disick is na zijn breuk met Amelia Hamlin alweer aan het daten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.