Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 19 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit karakter maakt een grote comeback in Virgin River seizoen 4

We zitten nog middenin onze obsessie met de Netflix-serie Virgin River. Hoewel de afleveringen van het derde seizoen erdoorheen zijn gevlogen, kunnen we geen genoeg krijgen van de serie, zeker niet nu de geruchten over seizoen 4 langzaam de ronde doen. De laatste info gaat over een karakter die een grote comeback zal maken in seizoen 4.

We praten je bij.

Virgin River: seizoen 4

Een kleine samenvatting: Virgin River volgt Mel Monroe als ze vanuit Los Angeles naar een klein dorp verhuist nadat ze haar man Mark en kind is verloren. In de serie zien we dat Mel en Mark een kind kregen, maar dat ze een miskraam kreeg en haar kind dood werd geboren. Een scène laat zien hoe het stel een emotioneel gesprek heeft over andere opties als ze geraakt worden door een vrachtwagen en Mark overlijdt. Na de tragediën verhuist Mel naar een klein dorp voor een grote verandering in haar leven.

Virgin River seizoen 4: alles wat we weten over de cast, het verhaal en de releasedatum

Inmiddels hebben we al meerdere flashbacks gezien van Mels leven met Mark in Los Angeles. Tijdens een interview met Mr Waburton Magazine gaf Daniel Gillies (Mark Monroe) nieuwe informatie over seizoen 4 van Virgin River. Daarin verklapt hij ook dat Mark zeker terug zal keren in seizoen 4. “Here’s what I’ll say, somewhat enigmatically, the good news about being the dead husband is that you can appear at any time. I’ll leave it at that.”

Netflix

Mark en Mel

Het lijkt erop dat we zeker meer van Mark en Mel te zien gaan krijgen in het volgende seizoen van Virgin River. Toch is het nog even afwachten tot Netflix het vierde seizoen met alle zekerheid bevestigt. Maar na deze (en eerdere) onthullingen kan dat bijna niet anders. Tot die tijd moeten we ons vermaken met andere soortgelijke series, die hebben we alvast voor je op een rij gezet.

Virgin River in één klap uitgekeken? Dan wil je deze 10 series ook zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.