Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian post een make-uploze selfie op Instagram

Waar de Kardashian-Jenners een aantal jaren geleden nog de koninginnen van filters en Photoshop waren, lijkt het erop dat ze steeds vaker een natuurlijke foto van zichzelf posten. Eerder zagen we al make-uploze selfies van Kylie Jenner en Kim Kardashian, nu is Kourtney Kardashian aan de beurt. Ze post namelijk een make-uploze selfie na het doen van een workout.

En onze enige vraag is: hoe kan ze er zo goed uitzien?

Kourtney Kardashian zonder make-up

Het is geen geheim dat de Kardashian-Jenners doorgaans uren in de make-up zitten voordat ze ergens verschijnen. Toch lijkt het erop dat het afgelopen jaar er ook bij hen voor heeft gezorgd dat ze vaker make-uploos door het leven gaan. Eerder begon Kylie Jenner al met het posten van make-uploze selfies, toen zagen we ook Kim Kardashian steeds vaker zonder make-up en nu is het Kourtney Kardashian die meedoet aan de trend.

Rihanna deelt make-uploze selfie op Instagram en lijkt geen dag ouder te worden

In haar meest recente Instagram Story zien we een foto van Kourtney Kardashian na haar workout. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zien er doorgaans niet zo goed uit na een workout. In de foto draagt Kourtney een sportbh met een matching legging, daarin tagt ze het merk Good American, van haar zus Khloé Kardashian. Kourt draagt haar lokken in een hoge paardenstaart en heeft twee plukken langs haar gezicht vallen. Verder valt vooral op dat ze geen make-up draagt en dat haar huid er glanzend uitziet.

Instagram / @kourtneykardashian

Bruiloft

Afgelopen weekend trakteerde ze haar verloofde Travis Barker op een verjaardagsdiner en filmavond op het strand, compleet met Disneyworld-vuurwerk. Nu is het voor Kourtney Kardashian tijd om zich te gaan focussen op haar bruiloft met Travis en het lijkt erop dat ze al aan haar workout-routine is begonnen. Natuurlijk kunnen we niet wachten om te zien waar Kourtney tijdens haar bruiloft mee komt, het wordt vast over-the-top.

Kendall Jenner, Hailey Bieber en Bella Hadid geven een dosis outfitinspiratie voor je volgende bruiloft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.