Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 12 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian toont haar flink gegroeide baby bump op Hawaii

Afgelopen maand maakten Kourtney Kardashian en Travis Barker bekend dat ze in verwachting zijn van kindje. Vlak na de aankondiging aanschouwden we bij Kourtney al een schattig buikje. Nu, dik een maand later, spotten we haar met een flinke baby bump tijdens haar vakantie op Hawaii.

Gehuld in een kittige bikini showt de oudste Kardashian-zus trost haar zwangere buik.

Kourtney Kardashian toont haar baby bump op Hawaii

De zwangere Kourtney Kardashian was gisteren te zien in een luipaardprint bikini in Kauai, Hawaii, terwijl ze van een dagje strand genoot met haar dochter Penelope, die net 11 jaar is geworden. De foto’s bekijk je hier.

Kourtney geniet van een heerlijke vakantie, terwijl ze haar zwangerschap en de verjaardag van haar dochter viert. Binnenkort is Kourtney een moeder van vier, dus de tijd samen wordt nu nog goed besteedt. In een recente Instagrampost zien we ook hoe prachtig Kourtney zwanger is.

Het geslacht en de naam van de baby

Na drie maanden zwangerschap, was het tijd om het geslacht van de baby bekend te maken. Het zouden Kourtney Kardashian en Travis Barker natuurlijk niet zijn als ze deze gender reveal niet, net als hun drie bruiloften, groots zouden aanpakken. In de video die het koppel op Instagram plaatst is dan ook te zien hoe Travis achter een drumstel zit met Kourtney op zijn schoot. Dan begint Travis met drummen en kust het koppel net zolang tot blauw gekleurd confetti de lucht in schiet; Kourtney Kardashian en Travis Barker krijgen een jongen.

En dat is ook meteen het startsein voor het raden van de naam. Fans denken ‘m al op het spoor te zijn. Dat Kourtney en Travis de naam al hebben is duidelijk. Nadat Kourtney op 28 juni prachtige nieuwe zwangerschapsfoto’s van haar fotoshoot had gedeeld, liet Travis doorschemeren dat het stel officieel een naam voor hun zoontje heeft gekozen. Travis reageerde op de Instagram post, “I already know his name” met een knipoog emoji.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.