Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 18 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Kris Jenner heeft per ongeluk een onbewerkte foto van zichzelf op Instagram geplaatst

Tegenwoordig bewerkt bijna iedereen zijn foto’s op Instagram en vooral bij celebrities komen er vaak foto’s voorbij die er net iets te perfect uitzien. Toch zijn er celebrities die zo nu en dan ook een onbewerkte foto op Instagram plaatsen en daar lijkt Kris Jenner er een van te zijn. De realityster heeft namelijk een onbewerkte foto van zichzelf op Instagram geplaatst, maar het lijkt erop dat dit per ongeluk ging.

Ze heeft de foto namelijk zo snel mogelijk verwijderd…

Kris Jenner

Net als alle Kardashian-Jenners plaatst ook Kris Jenner wekelijks een foto op haar Instagram-account. Zo laat ze geregeld weten hoe ontzettend trots ze is op haar ondernemende dochters. Kris Jenner schreef bijvoorbeeld een uitgebreide ode aan Kloé Kardashian en liet op Instagram zien dat ze in Londen de winkels van haar dochters bezocht.

Niet alleen de dochters van Kris Jenner hebben een speciale plek in haar hart, want Kris is ook dol op haar kleinkinderen. Dit weekend vierde Kris samen met de rest van de familie de verjaardag van Chicago West en op Instagram plaatste ze een ontzettend lief bericht voor de 4-jarige Kardashian. Bij dit bericht waren ook een reeks foto’s te zien en fans ontdekten al snel dat er een onbewerkte foto tussen zat.

Kris Jenner onbewerkte foto
Kris Jenner / Reddit

Fans maken allemaal dezelfde grap over Instagram-post van Kris Jenner en Corey Gamble

Onbewerkte foto

De post waarin Kris samen met Kim Chicago vasthoudt, verscheen op haar Instagram-account op de verjaardag van Chicago West, samen met het bijschrift: “Happy birthday to my beautiful granddaughter Chicago!!!! You have the sweetest spirit and always have the cutest little smile on your face with the softest little voice and your precious laughter lights up wherever you are! You are such an amazing sister, daughter, granddaughter, cousin and niece. I can’t believe you are now four years old! You bring us so much joy and happiness every single day. I love you so much Chi Chi!!!!! Have the most magical day!! 💕💕💕💕.”

De afbeelding verscheen niet veel later op een Reddit-thread waar fans behoorlijk verrast leken dat Kris de foto had gepost. Ze vinden de foto er namelijk onbewerkt uitzien en we weten allemaal dat de Kardashian bekend staat om het bewerken van hun foto’s.

Twitter gaat los over Kris Jenners “you’re doing amazing sweetie”-moment tijdens het Met Gala 2021

Reacties

Zo schrijft de fan die de foto van Kris Jenner plaatste: “I’m surprised KJ got away with posting this (seemingly) unfiltered pic 👀 they both still look great tho [sic].” Andere fans schrijven: “She reposted the birthday post without that pic lol,” en “Omg she took this down! It’s not posted anymore.”

Ondertussen zagen fans op Instagram ook dat de foto was verdwenen. Zo schrijven fans: “Did she post and delete???” en “She deleted the picture with Kim 🤨.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.