Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 18 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian-fans maken allemaal dezelfde Pete Davidson-grap onder haar nieuwste bikinifoto

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn net op een welverdiende vakantie naar de Bahama’s geweest om wat quality time met elkaar te spenderen. Kim Kardashian zou Kim Kardashian natuurlijk niet zijn als haar Instagram-account niet vol zou staan met jaloersmakende foto’s van de trip. Toch is er één foto waar fans allemaal hetzelfde over zeggen en dat is de nieuwste bikinifoto van de realityster.

Is dat Pete Davidson?

Kim Kardashian en Pete Davidson

Het begon allemaal toen Kim Kardashian en Pete Davidson voor het eerst hand in hand werden gespot. Ze waren samen met Kourtney kardashian en Travis Barker bij Knott’s Scary Farm in Buena Park en zaten in de achtbaan. Hoewel bronnen eerst zeiden dat het stel “gewoon vrienden” waren, kwamen we er al snel achter dat Kim en Pete officieel aan het daten zijn.

Het duurde daarna niet lang voordat Kim Kardashian en Pete Davidson hun relatie Instagram Official maakten. Het lijkt zelfs zo goed te gaan tussen de twee dat ze elkaars moeders hebben ontmoet en Kim heeft Pete zelfs aan haar kinderen voorgesteld. Toch heeft Kim tot nu toe nog nooit een foto met Pete Davidson op haar Instagram-account geplaatst, maar fans zijn er heilig van overtuigd dat ze hem in haar nieuwste bikinifoto hebben gespot.

Kim Kardashian deelt voor het eerst details over haar romance met Pete Davidson

Instagram-foto

De 41-jarige oprichtster van Skims deelde maandag een reeks prachtige bikinifoto’s. Hierop is Kim met een crèmekleurige stringbikini te zien en laten we eerlijk zijn: ze ziet er geweldig uit. Ze poseert voor de Instagram-foto’s op een zandstrand en daardoor vermoeden wij dat deze foto’s in de Bahama’s zijn gemaakt.

Zoals we allemaal weten was Kim Kardashian niet alleen in de Bahama’s, want ze was hier samen met haar nieuwe vriend Pete Davidson. Hierdoor vragen fans zich af of het Pete was die achter de camera staat en de foto’s van Kim Kardashian heeft gemaakt. Ze reageren namelijk allemaal hetzelfde onder de nieuwste bikinifoto van Kim.

Reacties

Volgers waren er snel bij om ons erop te wijzen dat er een vreemde schaduw te zien is op de bikinifoto’s van Kim. Natuurlijk reageren fans massaal onder de Instagram-foto’s van Kim Kardashian met theorieën over wie de mysterieuze schaduw is. Zo schrijft een fan: “Me zooming in to see if that is Pete 👀👀.”

Andere fans schrijven: “Kim, is that Mr Pete Davidson’s shadow??”, “The shadow is Pete we all agree, right?” en “Sis we can see Pete 👀.” Een vijfde fan voegt toe: “WHO IS TAKING THE PIC KIMBERLY??? WHOOOO? Kimberly STOP.”

Denk jij dat Pete Davidson de mysterieuze schaduw is?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.