Noah Korevaar
Noah Korevaar Entertainment 27 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Kristen Stewart is te zien als prinses Diana in eerste trailer voor Spencer

Eindelijk zijn de eerste bewegende beelden uitgebracht van Kristen Stewart als prinses Diana in Spencer. Een pittige dramafilm over de neerwaartse spiraal van het Britse icoon. Eerder kwamen er al verschillende foto’s uit van de film, maar nu is hier ook de eerste trailer.

Kristen Stewart als Diana

Velen waren kritisch over de castingkeuze van Larraín, met name omdat hij koos voor een Amerikaanse actrice in plaats van een Britse. En dat was niet het enige, critici vonden ook dat Kristen Stewart niet genoeg op Diana lijkt. We denken dat de beelden van de film die mening wel enigszins zal veranderen, want Kristen is een exacte kopie van prinses Diana.

Gisteren is de eerste trailer uitgebracht voor de film met Kristen Stewart. Spencer beslaat slechts één weekend, het kerstweekend van 1991. De iconische prinses besteedde die dagen met de koninklijke familie in het landhuis Sandringham House. Terwijl haar huwelijk met prins Charles begint in te storten begint de jonge prinses een echtscheiding te overwegen. Oftewel, een pittige rol. Spencer valt of staat met hoe geloofwaardig en goed Kristen Stewart is als Diana.

Spencer

Naast wat eerste foto’s bleef het gissen, maar nu hebben we dus de eerste bewegende beelden te pakken. De cast van Spencer bestaat verder onder andere uit Jack Farthing als prins Charles, Sean Harris, Timothy Spall en Sally Hawkins.
De eerste teaser-trailer is slechts één minuut lang, maar distributeur Neon geeft iedereen precies wat we willen: Stewart als Diana. Ook krijgen we kort de Charles van Farthing te zien. Ondanks de korte trailer is de boodschap duidelijk: Spencer wordt geen vrolijke film. Spencer is vanaf 5 november te zien in de bioscoop.

👑

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.