Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 9 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner en Cillian Murphy hebben iets héél onverwachts gemeen

In de nacht van zondag op maanden vonden de Golden Globe Awards plaats en heel Hollywood zat in dezelfde zaal om te kijken naar de beste acteurs, actrices, regisseurs en noem het maar op. Kylie Jenner was aanwezig om haar new lover Timothée Chalamet te steunen en Cilian Murphy zat daar uiteraard door zijn hoofdrol in Oppenheimer.

Cilian en Kylie hebben zo op ‘t eerste oog niks gemeen.. maar een opvallende kijker spot toch wel iets heel bijzonders.

Zie jij het?

Cillian.. ben jij dat?

Cillian Murphy is een groot Iers acteur en muzikant, dat laatste wist je misschien nog niet van hem. Hij is onder andere bekend door zijn rol als Thomas Shelby in de Britse serie Peaky Blinders en zijn rol van J. Robert Oppenheimer in de film Oppenheimer. Voor die laatst genoemde productie was Cilian genomineerd voor een Golden Globe. Hij won in de categorie Best Performance by a Male Actor in a Motion Picture en mocht zo’n beeldje mee naar huis nemen.

Kylie Jenner hoeven we niet meer te introduceren, maar het is wel een opvallende aanwezigheid bij zo’n awardshow. Kylie is veel, maar geen actrice. Ze was daar om haar liefje Timothée Chalamet te steunen. Natuurlijk wordt de camera af en toe op haar gericht en het blijkt nu dat Cillian en Kylie iets gemeen hebben. Namelijk: hun gezichtsuitdrukking. Huh?!

Bij Kylie komt het waarschijnlijk voornamelijk door de *plastic surgery* en Cilian heeft nou eenmaal hoge jukbeenderen maar verrek: het lijkt toch echt. Of vinden wij dat alleen?

Oordeel zelf:

Kylie Jenner en Cilian Murphy
Meme via The Fab Facebook

Een andere opvallende verschijning tijdens de Golden Globes was Gillian Anderson, bekend uit o.a. Sex Education en The Crown. Met een knipoog naar haar rol als sekstherapeute Jean Milburn draagt ze een crèmekleurige jurk met.. vagina’s erop. Yes, dat hoorde je goed. Bekijk Gillian’s vaginajurk hier.

Fans Cillian Murphy schrikken van ‘oud uiterlijk’ tijdens première Oppenheimer

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.